Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 16:01

anakin napisał(a):A Ty nie masz tam Jarek co robić, że tak zaparzasz na kompie? :roll:
Compołeś siem jusz? :?

A Ty myślisz, że ja mam karnację jak prezes solarium albo inny Arab? Byłem na biczu 6 godzin, z czego 1,5 h na słońcu, 1,5 h w wodzie, a resztę w cieniu. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 16:08

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Grzesiek, tak patrząc na Twój awatar to ty chyba bezpośrednio pochodzisz z tego meteotytu :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Oczywiście.
Jam jest. :mrgreen:
jara napisał(a):A czytać już umiesz? :lol:

- Tato! Ja już umiem pisać.
- Świetnie synku! Co napisałeś?
- Skąd mam wiedzieć jak nie umiem czytać?
:mrgreen:

A Ty nie masz tam Jarek co robić, że tak zaparzasz na kompie? :roll:
Compołeś siem jusz? :?

Ogópłeś? W takiej zimnej wodzie? Nie po to człowiek jechał tyle godzin, żeby się kąpać. Lepiej ponarzekać :) Poza tym jara w ramach protestu się nie kąpie. Z uwagi na wysokie , chamskie ceny w Cro :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 16:16

Bocian napisał(a):Ogópłeś? W takiej zimnej wodzie? Nie po to człowiek jechał tyle godzin, żeby się kąpać. Lepiej ponarzekać :) Poza tym jara w ramach protestu się nie kąpie. Z uwagi na wysokie , chamskie ceny w Cro :)

I jeszcze protestuję przeciwko ZK na granicy z BiH, przeciwko słoweńskim winietom, kartom i gotówkom oraz temu, że moje auto spaliło za dużo benzyny :evil: Na znak protestu zjadłem dzisiaj ryż, sałatkę i pulpety przywiezione z Polski. Zjeby wszystkich nacji - łączcie się
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 16:23

Ja zaraz połączę się z pojazdem u udam się do roboty ;) Tam potrenuję i na koniec przed TV walnę Radlera ;)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 16:24

Bocian napisał(a):Ja zaraz połączę się z pojazdem u udam się do roboty ;) Tam potrenuję i na koniec przed TV walnę Radlera ;)

W ramach protestu :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 16:26

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Ja zaraz połączę się z pojazdem u udam się do roboty ;) Tam potrenuję i na koniec przed TV walnę Radlera ;)

W ramach protestu :lol:

No a jak? Nie będzie Chorwat pluł nam w twarz... :lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 16:34

Bocian napisał(a):No a jak? Nie będzie Chorwat pluł nam w twarz... :lol:

Chorwat to może nie, ale był lekki dym z Serbem na plaży.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 17:05

jara napisał(a):Chorwat to może nie, ale był lekki dym z Serbem na plaży.

Nawijaj. :mrgreen:
Wyjeb...mu z baniaka, jak na prawdziwego tóryste przystało? :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 17:12

anakin napisał(a):
jara napisał(a):Chorwat to może nie, ale był lekki dym z Serbem na plaży.

Nawijaj. :mrgreen:
Wyjeb...mu z baniaka, jak na prawdziwego tóryste przystało? :mrgreen:

jak zwróciłem uwagę jego żonie, żeby nie jarał, bo na innych dym leci, to zaczął miauczeć, że on jest tu na urlopie i że Polacy to zawsze mają problem. To ja mu, ze ja jestem taki Polak, co nie ma problemu i niech sobie pali, tylko niech w druga mańkę dmucha. A on mi, że zna jednego kierowcę z Polski. A ja mu na to, że więcej już spraw do niego nie mam. A jak schodziłem z plaży to powiedziałem do widzenia. Niech cham wie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 17:17

jara napisał(a):jak zwróciłem uwagę jego żonie, żeby nie jarał, bo na innych dym leci, to zaczął miauczeć, że on jest tu na urlopie i że Polacy to zawsze mają problem. To ja mu, ze ja jestem taki Polak, co nie ma problemu i niech sobie pali, tylko niech w druga mańkę dmucha. A on mi, że zna jednego kierowcę z Polski. A ja mu na to, że więcej już spraw do niego nie mam. A jak schodziłem z plaży to powiedziałem do widzenia. Niech cham wie.

Normalnie to wstyd mi za Cię... :roll:
Trza mu było z baniaka, potem zgasić peta na czole, żonę zgwałcić (jak fajna), albo wyrzucić (jak fajna mniej), a na koniec nakopać do rzyci.
Jak prawdziwy polski zjeb. :mrgreen:

No, ale jak powiesz, że Ci szkoda było nowych Kubotów i skarpetek, to oczywiście zrozumiem. :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 17:22

anakin napisał(a):
jara napisał(a):jak zwróciłem uwagę jego żonie, żeby nie jarał, bo na innych dym leci, to zaczął miauczeć, że on jest tu na urlopie i że Polacy to zawsze mają problem. To ja mu, ze ja jestem taki Polak, co nie ma problemu i niech sobie pali, tylko niech w druga mańkę dmucha. A on mi, że zna jednego kierowcę z Polski. A ja mu na to, że więcej już spraw do niego nie mam. A jak schodziłem z plaży to powiedziałem do widzenia. Niech cham wie.

Trza mu było z baniaka, potem zgasić peta na czole, żonę zgwałcić (jak fajna), albo wyrzucić (jak fajna mniej), a na koniec nakopać do rzyci.

No, ale jak powiesz, że Ci szkoda było nowych Kubotów i skarpetek, to oczywiście zrozumiem. :mrgreen:

Idziemy w miacho. Dopiero kupię Kuboty, bo wziąłem z domy tylko sandałki. Za to skarpetek mam full. Oryginalnych adich, najków i riboków z Tuszyna :mrgreen:

Białych mam.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 17:35

jara napisał(a):Idziemy w miacho. Dopiero kupię Kuboty, bo wziąłem z domy tylko sandałki. Za to skarpetek mam full. Oryginalnych adich, najków i riboków z Tuszyna :mrgreen:

Białych mam.

Przynajmniej tyle dobrego ;)
malina1959
Koneser

Postnapisał(a) malina1959 » 06.08.2013 17:55

anakin napisał(a):

:lool: :lool: :lool: :lool:
No Ani, miał byś mnie na sumieniu bo niewiele brakowało żebymsie udusiła kąsumowanym
posiłkiem :wink:

A tak przy okazji to nurtuje mnie taka sprawa. Skoro jest minister i ministra,
jest zjeb, to jak będzie rodzaj żeński :roll:
:smo:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 18:33

malina1959 napisał(a):
anakin napisał(a):

:lool: :lool: :lool: :lool:
No Ani, miał byś mnie na sumieniu bo niewiele brakowało żebymsie udusiła kąsumowanym

Zjeba albo z chorwacka zjebica ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 18:35

malina1959 napisał(a): :lool: :lool: :lool: :lool:

No to teraz żeś zapodała... :roll:
Zjeb-ka?
Nie bardzo, bo toż to przecie poczciwy opierdol (ino w wersji light).
Zjeb-ana?
Tysz nie bardzo... :?

Możnaby jakiś konkurs rozpisać na ten temat.

Nagrodą mogłyby być Kuboty jary (bo maty to pewnie nie da), albo naramka Bociana. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone