Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 05.08.2013 06:27

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Tak jare witali w Krapinie :lol: :lol:

Ale jak zobaczyli 40 €, to zaraz Mariolce śliwowicę przynieśli. Mało kobita nie zeszła :mrgreen:

Dobre neandertalczyki :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2013 07:34

..no a tak przywitać się to nie łaska z rana ..jeno o wódzie pisać... witam pijaków, ochlaptusów i nietrunkowych ..i wszelkiej maści innych i inne :mrgreen: ..zapowiada się "afro" tydzień temperaturowy... :hut:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 05.08.2013 07:46

Inna też wita! Cieszę się bardzo, że mogę powitać używając swojego prawdziwego nika :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.08.2013 10:05

Bocian napisał(a):Tak jare witali w Krapinie :lol: :lol:

Nie mówił, że do rodziny jedzie... :?

Dzień dobry kretyni i wszelkiej maści odszczepieńcy. :P
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 05.08.2013 18:54

anakin napisał(a):
Dzień dobry kretyni i wszelkiej maści odszczepieńcy. :P

8O A ja dawno temu pisałem tylko : " cześć pijoki" .... Oj maluczkim, maluczkim ... :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2013 20:36

_Ewa_ napisał(a):chyba mam znów dość tego szamba... czas odpocząć

wszystkim, którzy wyjeżdżają dopiero, albo właśnie są na urlopie - bawcie się dobrze i wracajcie cali do domów :)

Głowa Cię boli :?:
Czy pięty swędzą :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2013 20:47

_Ewa_ napisał(a):wszystko mnie swędzi wtedy, gdy ktoś usiłuje mi wmówić, że krasnoludki są na forum :>
a najbardziej mnie swędzi, jak mi insynuują, że coś mi się wydawało... to nie na moje nerwy, za duża już jestem na piaskownicę

hehe......
Jest taki stary wątek pod tytułem "do admina i/lub modów" czy cuś takiego.
Looknij se pomiędzy obieraniem ziemniaków, a ubijaniem schabowych :D to zobaczysz co było pisane pare lat temu.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 05.08.2013 20:51

Witam z Peljesaca.

Po trasie było +40. Potem się ochłodziło do +38,5 :mrgreen: . A teraz 11 dni luzu. Luzu to może za dużo powiedziane, bo mam dostęp do neta, ale zawsze...

I nie chlejcie tyle co poniektórzy...

Pozdrav
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2013 20:52

jara napisał(a):Witam z Peljesaca.

Po trasie było +40. Potem się ochłodziło do +38,5 :mrgreen: . A teraz 11 dni luzu. Luzu to może za dużo powiedziane, bo mam dostęp do neta, ale zawsze...

I nie chlejcie tyle co poniektórzy...

Pozdrav

Nie sciemniaj, zaraz Cie ktoś w tym Aleksandrowie na Kujawach namierzy jak po ogródkach działkowych grasujesz. :D

ps. ja to miałem wczasy byłem na RODOS :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.08.2013 21:12

wojan napisał(a):
anakin napisał(a):Dzień dobry kretyni i wszelkiej maści odszczepieńcy. :P

8O A ja dawno temu pisałem tylko : " cześć pijoki" .... Oj maluczkim, maluczkim ... :lol: :lol:

To Ty nie wiesz Andrzej, że jak stoisz w miejscu to się....cofasz? :lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 05.08.2013 21:14

zebik napisał(a):ps. ja to miałem wczasy byłem na RODOS :D

ja miałem mieć, ale wywłaszczyli :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 07:54

Powitać wszystkich idiotów. :sm:

Jakbyśta sie óczyli, to byśta wiedzieli, że 6 sierpnia 1996 r NASA ogłosiła, że na pochodzącym z Marsa meteorycie ALH 84001 doszukano się śladów prymitywnych form życia.

Dziś więc mamy urodziny wy zjeby totalne. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.08.2013 08:54

_Ewa_ napisał(a):
jeden kasuje, bo takie jego psia mać prawo, a drugi pisze w zamkniętym wątku! a co! też ma prawo! jest KIMŚ!

qrna! to jest jakiś pieprzony Monty Python!

Można się tak dowartościować :) Zrekompensować braki :lol: Pokazać, że ma się łopatkę w piaskownicy jakiej nikt nie ma :lol: Jak ktoś tak potrzebuje to sposób "jak znalazł".
Witam wszystkich i wszystkie :)
Grzesiek, tak patrząc na Twój awatar to ty chyba bezpośrednio pochodzisz z tego meteotytu :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 06.08.2013 15:20

anakin napisał(a):Powitać wszystkich idiotów. :sm:

Jakbyśta sie óczyli, to byśta wiedzieli, że 6 sierpnia 1996 r NASA ogłosiła, że na pochodzącym z Marsa meteorycie ALH 84001 doszukano się śladów prymitywnych form życia.

Dziś więc mamy urodziny wy zjeby totalne. :mrgreen:

Najlepsze Życzenia z Trpanj na Marsa. A czytać już umiesz? :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 15:40

Bocian napisał(a):Grzesiek, tak patrząc na Twój awatar to ty chyba bezpośrednio pochodzisz z tego meteotytu :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Oczywiście.
Jam jest. :mrgreen:
jara napisał(a):A czytać już umiesz? :lol:

- Tato! Ja już umiem pisać.
- Świetnie synku! Co napisałeś?
- Skąd mam wiedzieć jak nie umiem czytać?
:mrgreen:

A Ty nie masz tam Jarek co robić, że tak zaparzasz na kompie? :roll:
Compołeś siem jusz? :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone