zebik napisał(a):a Ty coś taki mundryy spakowałeś się już![]()
![]()
![]()
nabrałeś słoików z owada![]()
![]()
offa na komrzyce wzięnte![]()
Noooooooooooooooo....
Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom.
anakin napisał(a):Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom.

.png)
_Ewa_ napisał(a):no i widzisz... przecież to jest jakaś totalna kpina! Rysio zamyka wątek, na co przychodzi "ten, który może więcej", nie tak, jak zwykły Użytkownik forum, nie mod i sobie komentuje w zamkniętym temacie, bo Jego musi być na wierzchu![]()
czyżby teraz się nawoływali do pomocy? wsparcia potrzeba? może te 21 osób nagle się uaktywni??
jeden kasuje, bo takie jego psia mać prawo, a drugi pisze w zamkniętym wątku! a co! też ma prawo! jest KIMŚ!
qrna! to jest jakiś pieprzony Monty Python!
Bocian napisał(a):Można się tak dowartościowaćZrekompensować braki
Pokazać, że ma się łopatkę w piaskownicy jakiej nikt nie ma
Jak ktoś tak potrzebuje to sposób "jak znalazł".
Witam wszystkich i wszystkie![]()

lubelski napisał(a):anakin napisał(a):Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom.
..a Ty ponoć jakiegoś badziewiastego francuza masz..a bierzesz jakbyś tirem darł
moondek napisał(a):Można też używać tempomatu w mieście... Każdego śmieszy co innego, prawda?...
anakin napisał(a):lubelski napisał(a):..zaprawdę powiadam..mylisz się..ooooooooooo jakiś mod przemknął z prędkością światła ...łał![]()
Ale ino smignął.![]()
Wolę takich niż tych...........zabetonowanych na wieki wieków urwa amen.

zebik napisał(a):Który zabetonowany no który, a obraź mojego frienda forumowego to jajcy urwę i dam kotom na deser.![]()
.png)
jara napisał(a):Kubotów nie oddam, dopiero nabyłem, takie ładne, niebieskie. Skarpety oddam, jedną parę, jak Bocian przeznaczy naramkę

anakin napisał(a):zebik napisał(a):Który zabetonowany no który, a obraź mojego frienda forumowego to jajcy urwę i dam kotom na deser.![]()
Tata jeździ powoli.....

malina1959 napisał(a):quźfa, jak se samemu o siebie nie zadbasz to dooopa![]()
a ja już wiem jak może brzmieć zjeb w rodz. żeńskim, wg mnie to zjebanka![]()
prawda, że ładnie![]()
i mam w odwłoku wasze nagrody, zjeby
.png)
anakin napisał(a):Ale ino smignął.![]()
Wolę takich niż tych...........zabetonowanych na wieki wieków urwa amen.