Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:29

zebik napisał(a):a Ty coś taki mundryy spakowałeś się już :?: :?: :?:
nabrałeś słoików z owada :?: :?:
offa na komrzyce wzięnte :?: :?:

Noooooooooooooooo.... :D
Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:30

hrupek666 napisał(a):Ja tyż w tym roku nad naszym kurortem był,i co mi zrobisz :?: :roll:

Ty się hrupek chwalisz, czy żalisz? :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 06.08.2013 21:32

anakin napisał(a):
hrupek666 napisał(a):Ja tyż w tym roku nad naszym kurortem był,i co mi zrobisz :?: :roll:

Ty się hrupek chwalisz, czy żalisz? :mrgreen:

A sam nie wiem :?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 21:34

anakin napisał(a):Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom. :mrgreen:

..a Ty ponoć jakiegoś badziewiastego francuza masz :mrgreen: ..a bierzesz jakbyś tirem darł :oczko_usmiech:
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 06.08.2013 21:37

_Ewa_ napisał(a):no i widzisz... przecież to jest jakaś totalna kpina! Rysio zamyka wątek, na co przychodzi "ten, który może więcej", nie tak, jak zwykły Użytkownik forum, nie mod i sobie komentuje w zamkniętym temacie, bo Jego musi być na wierzchu :evil:
czyżby teraz się nawoływali do pomocy? wsparcia potrzeba? może te 21 osób nagle się uaktywni??

Obrazek

jeden kasuje, bo takie jego psia mać prawo, a drugi pisze w zamkniętym wątku! a co! też ma prawo! jest KIMŚ!

qrna! to jest jakiś pieprzony Monty Python!

O jaaaa.... :lol: :lol: :lol: Jak słusznie zauważył jeden z wszechmądrych na tym forum, bardzo rzadko tutaj bywam, dzięki czemu jestem "debeściak" :lol: Mam w bardzo ciemnym miejscu powyżej kolan Wasze pyskówki. Tak naprawdę wpadłem tutaj sprawdzić, czy przed Ostravą na Shellu zapłacę kartą za winietę i tyle. Za chwilę znów mnie zapewne nie będzie. Za dużo oszołomów jest tutaj... :) Błąd mój, że nie zauważyłem, że wątek jest zamknięty. Mea culpa... Zorientowałem się po godzinie i go usunąłem. No ale widzę, że Macierewicze są wszędzie... :lol: PiS rządzi (Paranoje i Spiski) :lol: ... Życzę dalszego owocnego knucia z bardzo doborowym towarzystwie... :lol:

Bocian napisał(a):Można się tak dowartościować :) Zrekompensować braki :lol: Pokazać, że ma się łopatkę w piaskownicy jakiej nikt nie ma :lol: Jak ktoś tak potrzebuje to sposób "jak znalazł".
Witam wszystkich i wszystkie :)

Można też używać tempomatu w w samochodzie po mieście... Każdego śmieszy co innego, prawda?... :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:37

lubelski napisał(a):
anakin napisał(a):Słoi żem nabroł, chleba namroził, jaja jutro se przyniese łot matuli coby nie sparciały w trasie i śmigom. :mrgreen:

..a Ty ponoć jakiegoś badziewiastego francuza masz :mrgreen: ..a bierzesz jakbyś tirem darł :oczko_usmiech:

Ci dam badziewiastego.... :evil:
Więcej to ino na Żuka załadujesz. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 21:41

..zaprawdę powiadam..mylisz się..ooooooooooo jakiś mod przemknął z prędkością światła ...łał 8O :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 21:43

moondek napisał(a):Można też używać tempomatu w mieście... Każdego śmieszy co innego, prawda?... :lol:

Bocian na tablicy.pl wymienił tempomat na bagażnik na rowery. :D :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:44

lubelski napisał(a):..zaprawdę powiadam..mylisz się..ooooooooooo jakiś mod przemknął z prędkością światła ...łał 8O :mrgreen:

Ale ino smignął. :lol:
Wolę takich niż tych...........zabetonowanych na wieki wieków urwa amen. :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 21:45

anakin napisał(a):
lubelski napisał(a):..zaprawdę powiadam..mylisz się..ooooooooooo jakiś mod przemknął z prędkością światła ...łał 8O :mrgreen:

Ale ino smignął. :lol:

Który zabetonowany no który, a obraź mojego frienda forumowego to jajcy urwę i dam kotom na deser. :D :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:51

zebik napisał(a):Który zabetonowany no który, a obraź mojego frienda forumowego to jajcy urwę i dam kotom na deser. :D :mrgreen:

Tata jeździ powoli..... :mrgreen:
malina1959
Koneser

Postnapisał(a) malina1959 » 06.08.2013 21:52

jara napisał(a):Kubotów nie oddam, dopiero nabyłem, takie ładne, niebieskie. Skarpety oddam, jedną parę, jak Bocian przeznaczy naramkę

chytrusek :evil:
quźfa, jak se samemu o siebie nie zadbasz to dooopa :?
a ja już wiem jak może brzmieć zjeb w rodz. żeńskim, wg mnie to zjebanka :)
prawda, że ładnie :oczko_usmiech:

i mam w odwłoku wasze nagrody, zjeby :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2013 21:53

anakin napisał(a):
zebik napisał(a):Który zabetonowany no który, a obraź mojego frienda forumowego to jajcy urwę i dam kotom na deser. :D :mrgreen:

Tata jeździ powoli..... :mrgreen:

Dobrze Ty dajesz jedną piosenkę, Andrzej dwie, a Moondek 3 piosenki, Jara, że w Chorwacji to niech se na deptak idzie i posłucha. Ja puszczam. Zapraszam Cro - Rodzinkę. :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.08.2013 21:57

malina1959 napisał(a):quźfa, jak se samemu o siebie nie zadbasz to dooopa :?
a ja już wiem jak może brzmieć zjeb w rodz. żeńskim, wg mnie to zjebanka :)
prawda, że ładnie :oczko_usmiech:

i mam w odwłoku wasze nagrody, zjeby :smo:

No i ślicznie...........zjebanko! :mrgreen:
Swoją drogą to jaki trzeba mieć odwłok żeby pomieścić kuboty jary i naramkę Bociana......... :roll:
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 06.08.2013 21:58

anakin napisał(a):Ale ino smignął. :lol:

Anakin, ale ja się z nimi solidaryzuję i się tego nie wstydzę :) Modzi wykonują kawał mrówczej roboty, o której Wam się nawet nie śni... Nie wiem, o co teraz drzecie koty, nie interesuje mnie to.
Poprosiłem o zdjęcie ze mnie funkcji moda. Nie jest tajemnicą, że modem jestem tylko na papierze. Wydaje mi się, że komuś z radości poluzują się poślady. Może na tę okoliczność znów coś śmiesznego napisze? :wink: Ja chcę od czasu do czasu sobie tutaj wpaść, poczytać, pośmiać się z napinki... Fajnie tutaj się zrobiło... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone