Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 19.11.2014 10:04

garbowski napisał(a):..ponoć tyle się ma na ile sie czuje :mrgreen: ..ja dziś kończę ..... a czuje się jak 25 latek... :oczko_usmiech:

heloł dzisiaj!!!!!??????
to śpiewamy gromkie Sto lat! :D

chciałam hepi berzdej ale przypomniałam sobie, że nie można anglikanizmów :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 10:06

..zaprawdę powiadam Ci..nie ma się z czego cieszyć :roll: ..ale dzięki :mrgreen: ..Twoje lata biorę w ciemno...jakbymożnabyło :oczko_usmiech:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 19.11.2014 10:18

garbowski napisał(a):..zaprawdę powiadam Ci..nie ma się z czego cieszyć :roll: ..ale dzięki :mrgreen: ..Twoje lata biorę w ciemno...jakbymożnabyło :oczko_usmiech:

a tam urodziny to urodziny, tort powinien być, prezenty :mrgreen: no miły dzień po prostu, buziaków dużo :wink:

bo to, że latka lecą nikogo nie cieszy :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 11:08

garbowski napisał(a):..ponoć tyle się ma na ile sie czuje :mrgreen: ..ja dziś kończę ..... a czuje się jak 25 latek... :oczko_usmiech:

Sve najbolje Andrzej :)
Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan! (zerżnięte :) )
No i teraz tak mnie widzą jak napisałem :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 11:09

ita napisał(a):to śpiewamy gromkie Sto lat! :D

To Ty taka kuliżanka co tylko te kilka latek mu życzysz? :mrgreen: :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 11:09

ita napisał(a):

bo to, że latka lecą nikogo nie cieszy :evil:

A zobacz jak sie wszyscy cieszą, że dziadkami zostali :mrgreen: :mrgreen:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 19.11.2014 11:16

Bocian napisał(a):
ita napisał(a):bo to, że latka lecą nikogo nie cieszy :evil:

A zobacz jak sie wszyscy cieszą, że dziadkami zostali :mrgreen: :mrgreen:

ale jedno nie wyklucza drugiego :wink:
młody dziadek fajna sprawa :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2014 11:23

Wszystkiego najlepszego Andrzeju :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 11:25

Bocian napisał(a):Sve najbolje Andrzej :)
Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan! (zerżnięte :) )

..nawet z moim bardzo ale to bardzo kiepskim chorwackim..opanowałem.. dzięki Sławek. :mrgreen:

Kasiu dzięki :mrgreen:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.11.2014 11:33

Sve najbolje Jędrek i puno zdravlje želim ! :)
(nie zerżnięte)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 11:36

..ło matko miła..Schaboszczak Mariusz w tym zwalonym wątku..a dzięki panie .. dzięki :mrgreen: ..też oryginał.. :oczko_usmiech:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.11.2014 11:44

garbowski napisał(a):..ło matko miła..Schaboszczak Mariusz w tym zwalonym wątku..a dzięki panie .. dzięki :mrgreen: ..też oryginał.. :oczko_usmiech:

Aaaaaaaaaa no przeca czasem zerknę do tego świrniętego wontku. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2014 11:54

Ostatnio usłyszałam utwór, który pamiętam z dzieciństwa gdy starsza ode mnie siostra o kilka lat zamknęła się w swoim pokoju z chłopakiem i to leciało :) Wtedy myślałam że to bardzo smutny utwór o jakiejś Szanzelize :) I wtedy też usłyszałam od mamy że ma 30 parę lat i się popłakałam bo wydawała mi się taka stara :)
No i wracając do meritum, gdy parę dni temu słuchałam ten utwór Smokie to pomyślałam, że dni tak szybko mijają :) Że trzeba zacząć być szczęśliwym tu i teraz, bo jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, czy pot­ra­fimy być ni­mi jutro? :)
Więc Andrzeju, bądź szczęśliwy dziś i w każde jutro :)

Pozdrawiam :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 12:41

..to chyba mój pierwszy nagrany na ZK 120, z magicznym zielonym oczkiem :mrgreen: utwór...nawet gdzieś w domu taśma jeszcze leży.. z muzycznej poczty UKF-u Gaszyńskiego :roll:

..miało się te ..nascie lat i długie włosy..buhahahahahaha :mrgreen:

..a potem..klasyka młodości.. :mrgreen:

Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 12:56

Jeszcze raz Andrzej wszystkiego najlepszego. Ja spadam stąd.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone