Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 21:05

maniust napisał(a):
garbowski napisał(a): Co do trunków to ostatnio podeszła mi ..Żytnia..naprawdę się mocno poprawiła smakowo, jeszcze Luksusowa, ta w kwadratowej butelce.

Żyto to ostatnio tankowałem 23 lata temu na swoim weselu :) , a po Luksusie zawsze mnie kurna rura pali :evil: .
Najlepsza jest Finka :D , zmrożona pięknie wchodzi i nie ma na drugi dzień choroby lokomocyjnej.

Finki Polacy piją najwięcej na świecie :) Dlatego u nas są smaki których sie nie uświadczy gdzie indziej :) No i czerwona rządzi ;) Zmrożona na olej.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.11.2014 21:06

Bocian napisał(a):
garbowski napisał(a):dziś jeno najbliżsi byli :mrgreen:

Obrazek
:mrgreen: :mrgreen:

dżoni widzę pod prądem. Za słaby normalny? :roll: :lol: :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 21:08

garbowski napisał(a):
maniust napisał(a): zmrożona pięknie wchodzi i nie ma na drugi dzień choroby lokomocyjnej.

..zmrożonej nie tykam..schłodzona i owszem..Finka..no doopy nie urywa..ale o gustach się nie dyskutuje... :mrgreen:

Jeśli chodzi o wódę to doope tylko F1 urywa :) :) No i ja właśnie lubię na oleisto zimną :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 21:09

jara napisał(a):dżoni widzę pod prądem. Za słaby normalny? :roll: :lol: :smo:

Ładował sie syf jeden malaryjski :) :) Woltaż łapał :)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.11.2014 21:12

garbowski napisał(a):..zmrożonej nie tykam..schłodzona i owszem..Finka..no doopy nie urywa..ale o gustach się nie dyskutuje... :mrgreen:

O tych gustach to dobrze prawisz. :)

Ja to pobieram gorzałę taką jak Bociek , przerobioną na olej .........pychota. :)

Ciepłej to jakby nawet 1,5 litra stało na stole na dwóch to za nic ruchnę. :evil: Paskudztwo , pomimo tego że wóda ma sponiewerać ,a nie smakować !
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 21:15

maniust napisał(a): wóda ma sponiewerać ,a nie smakować !

Taka prawda i jak ktoś mi mówi, że pije ze smakiem i delektuje posmak leśnych owoców na tylnej części języka to już mu nie polewam :mrgreen: A od czystej sie całkiem odzwyczaiłem. Nie pamietam jak to bywało ale chyba kiedyś kolorowe Finki mocniejsze były, teraz coś koło 37 woltów mają.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 21:16

maniust napisał(a): na dwóch to za nic ruchnę.

W takie tematy to i ja nie wchodzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 21:18

garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 19.11.2014 21:25

Bocian napisał(a):
maniust napisał(a): na dwóch to za nic ruchnę.

W takie tematy to i ja nie wchodzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

..trudno Ci racji nie przyznać..ot taki człowiek jest..monogamista.... :mrgreen:

Bocian napisał(a):Taka prawda i jak ktoś mi mówi, że pije ze smakiem i delektuje posmak leśnych owoców na tylnej części języka to już mu nie polewam :mrgreen:

..no nie gadaj..jak pijesz 2-3 kieliszki to przeca smaka masz.. przecież dlatego Ci smakuje. :mrgreen: Wiadomo..większa ilość przyjęta tłumi smak.. :mrgreen: niektórym odejmuje nogi innym rozum, a to już jest groźne..

dobre.. :mrgreen: http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... cz-zdjecia
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 19.11.2014 22:06

Andrzeju! Wszystkiego najlepszego! :)

Obrazek

Gdzieś niedawno przeczytałam,żeby ludziom szczęścia życzyć,bo na Titanicu też wszyscy zdrowi byli.... ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2014 22:11

garbowski napisał(a):..no nie gadaj..jak pijesz 2-3 kieliszki to przeca smaka masz..

No, szczególnie jak ktoś wali czyściochę ;) :)
A zaspy zajebioza :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 20.11.2014 06:32

Basia dziękuję...
..pierwszy śnieg na samochodzie :mrgreen: i -0.5 na termometrze. Czołem wszelkiego rodzaju pijusom, tym colowym również, olejowym smakoszom, panie jak zwykle miło...wstawać, szkoda dnia :mrgreen: :mrgreen:
aaaaaaaaaaa..ON po 4.67 :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.11.2014 08:17

Powitać.

garbowski napisał(a):ON po 4.67 :mrgreen:

Zamarznie :!:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.11.2014 08:29

u nas 4.75 :D
ciągle mam samochód zatankowany do pełna jak nigdy :wink:
Dzień dobry :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 20.11.2014 08:30

..już od połowy października mają tz. zimowy :mrgreen: ..ja dodaję już specyfik szwedzki do paliwa, na bak idzie zakrętka, oooooooooo taki http://www.autochemia24.pl/product-pol- ... r-1l-.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone