jara napisał(a):Na paluszki słone przylazłem
Jarek zachował sie jak na dobrego kolegę przystało
jara napisał(a):Wszystkich szpiegowałem, z aparatem fotograficznym, ale nic na nikogo nie znalazłem, żadnego haka. No, może jakbym poszedł za Bocianem jak sie kładł spać ( godz. 19 w sobotę), to bym jakąś aferę nakręcił. Głowa Go bolała, ponoć od głośnej muzyki Janusza
![]()
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Wszystkich szpiegowałem, z aparatem fotograficznym, ale nic na nikogo nie znalazłem, żadnego haka. No, może jakbym poszedł za Bocianem jak sie kładł spać ( godz. 19 w sobotę), to bym jakąś aferę nakręcił. Głowa Go bolała, ponoć od głośnej muzyki Janusza
![]()
Mylisz sie kolegoGrubo później
O 21
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Na paluszki słone przylazłem
Jarek zachował sie jak na dobrego kolegę przystałoFlakona czerwonej przyniósł w prezencie
Dzięki jara
Ja myślałem, że to sok z buraków, taki 24h, na cerę
.png)
jara napisał(a):
Trza trochę sensacji i pikanterii kuledze przedstawić. Niech wie, jak się bawią w świecie

jara napisał(a):
Trza trochę sensacji i pikanterii kuledze przedstawić. Niech wie, jak się bawią w świecie
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Na paluszki słone przylazłem
Jarek zachował sie jak na dobrego kolegę przystałoFlakona czerwonej przyniósł w prezencie
Dzięki jara
Ja myślałem, że to sok z buraków, taki 24h, na cerę
To sok dla buraków![]()