Sprawa sie toczy przed sądem katalońskim.
Zwłaszcza w czasie kiedy chcą przeprowadzić referendum w sprawie odłączenia się od Hiszpanii.
Wsadzenie do paki katalońskiego bożyszcze ( tak jest tam traktowany) nie byłoby mile widziane przez tę gawiedź.
.png)
Blaugrana napisał(a):Sprawa sie toczy przed sądem katalońskim.
Zwłaszcza w czasie kiedy chcą przeprowadzić referendum w sprawie odłączenia się od Hiszpanii.
Wsadzenie do paki katalońskiego bożyszcze ( tak jest tam traktowany) nie byłoby mile widziane przez tę gawiedź.
.png)
Basiulinek napisał(a):Basiulinek napisał(a):jara napisał(a): Jaki przekaz ma to zdjęcie? Poważnie pytam
O tym samym myślałam....
I tak się ciągle przyglądam (długo trwa,bo późno jest...)...
Może chodzi o to,że właściwie nie wiadomo,czy ten pan tankuje,czy oddaje gaz....![]()
Ynka - uświadom nas!!
.png)
ynka napisał(a):Basiulinek napisał(a):Basiulinek napisał(a):jara napisał(a): Jaki przekaz ma to zdjęcie? Poważnie pytam
O tym samym myślałam....
Może chodzi o to,że właściwie nie wiadomo,czy ten pan tankuje,czy oddaje gaz....![]()
Ynka - uświadom nas!!
Padłam wczoraj jak mucha, przy włączonym kompie![]()
Jarek, przesłanie jest takie, że zbliża się okres grzewczy...
dla tego napisałam - pozdrawiam cieplutko![]()
Basiu, konfiety - to słodycze, zrobię fotkę wstawię![]()
A Pan ze zdjęcia był bardzo miły, chwalił polska wódkę, mięso i wędliny...
.png)
jara napisał(a):ynka napisał(a):Basiulinek napisał(a):Basiulinek napisał(a):jara napisał(a): Jaki przekaz ma to zdjęcie? Poważnie pytam
O tym samym myślałam....
Ynka - uświadom nas!!
A Pan ze zdjęcia był bardzo miły, chwalił polska wódkę, mięso i wędliny...
... a dziewczyn nie?
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Jakby mi groziła szóstka odsiadki, to w toalecie nie mógłbym się skupić, a co dopiero dobrze w piłkę grać. Masz rację, będzie się toczyć i bawić gawiedź.
Tyle, że tu nie chodzi o kurdupla tylko o każdego kto ma kasę.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Jakby mi groziła szóstka odsiadki, to w toalecie nie mógłbym się skupić, a co dopiero dobrze w piłkę grać. Masz rację, będzie się toczyć i bawić gawiedź.
Tyle, że tu nie chodzi o kurdupla tylko o każdego kto ma kasę.
Tu chodzi o każdego z pierwszych stron gazet.
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Sprawa sie toczy przed sądem katalońskim.
Ale jakiegoś drobnego przedsiębiorcę można by było?
.png)
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Sprawa sie toczy przed sądem katalońskim.
A napisałam że tak ?
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Sprawa sie toczy przed sądem katalońskim.
A napisałam że tak ?
No właśnie nie napisałaś