.png)
Pivko napisał(a):jaka to praca która możesz robić zdalnie bez żadnego kontaktu z klientem?
wikol napisał(a):wynajął więc zawsze jest droga otwarta by wrócić
anakin napisał(a):Dzieci też mają takie zdanie?
yzedef napisał(a):Jechałeś przez Austrię ?![]()
.png)
namo napisał(a):anakin napisał(a):Dzieci też mają takie zdanie?
Tak, mają 9 i 12 lat, wiedzą kim jest stary, co robi i po co to robi. Też je irytowało kiedy stara zamiast zapłacić w szkole za obiady odbierała od kuriera kolejne buty w kolejnej promocji z Zalando. Całe wakacje przesiedzą ze mną nad zatoką w czasie gdy nie realizują obowiązku szkolnego.
.png)
.png)
kaeres napisał(a):Hej, moralizatorzy
Pękam ze śmiechu z niektórych.
Nie znacie Mikołaja ani jego losów życiowych.
Nałogi są różne. Pracoholizm, zakupoholizm, groholizm, itd.
Nie nam oceniać kto i z jakiego powodu się rozchodzi.
Z punktu widzenia cromaniaka jest to ciekawa historia bo każdy z nas prędzej czy później zamieszkać w Chorwacji by chciał.
Ja będę śledził z tego właśnie punktu widzenia.
.png)
kaeres napisał(a):Hej, moralizatorzy
no teraz już od 5 lat mężatka, nie jest to żaden atak z mojej strony, różnie w życiu się układa, ale tak jak napisłałam na wstępie, taki sposób pisania- może zwyczajnie sczczery, może mieć różny skutek .png)
wiolek_lp napisał(a):kaeres napisał(a):Hej, moralizatorzy
Ja nie znam, ale niestety pewnie jak i niektórzy, odebrałam troszkę prześmiewczy sposób przedstawiania pewnych sytuacji... W senie- dzieci zabezpieczone finansowo - nie potrzebują opieki na codzień ojca ? , wypadało by się rozejść z żoną - rozumiem, że było to luźne podejscie do sprawy, ale zdradzając takie szczegóły ze swojego życia, trzeba liczyć się ze słowami krytyki...
:
.png)
namo napisał(a):anakin napisał(a):Dzieci też mają takie zdanie?
Tak, mają 9 i 12 lat, wiedzą kim jest stary, co robi i po co to robi. Też je irytowało kiedy stara zamiast zapłacić w szkole za obiady odbierała od kuriera kolejne buty w kolejnej promocji z Zalando. Całe wakacje przesiedzą ze mną nad zatoką w czasie gdy nie realizują obowiązku szkolnego.
.png)