Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary na apartamenty, jadę z 2 letnim dzieckiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 31.01.2011 12:37

Witam.
Czy możecie polecić mi coś niedrogiego dla mnie żony i 2 letniej córeczki? Spokojne miejsce, czysta plaża, apartament z klimatyzacją, blisko sklep z chlebem, nabiałem i owocami. Liczę na oferty które są przez was sprawdzone. A może jechać w ciemno?? Proszę Was drodzy forumowicze o porady i oferty ciekawych apartamentów.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 31.01.2011 12:54 przez tomyy29, łącznie edytowano 1 raz
fasi
Cromaniak
Re: Proszę o namiary na apartamenty, jadę z 2 letnim dziecki

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 31.01.2011 12:53

Przejrzyj forum w poszukiwaniu potencjalnego miejsca/regionu w którym chciałbyś spędzić wakacje.
Jak już się zdecydujesz na coś to z pewnością forumowicze szybciej Ci pomogą.
Niebawem będą dostępne bezpłatne materiały dotyczące Chorwacji na 2011 r., które można otrzymać pocztą.
Szczegółów szukaj w tym TEMACIE.
W ubiegłym roku była to dosyć pokaźna baza wiedzy: spis kwater, pól campingowych oraz prezentacja regionów i atrakcji turystycznych :)

tomyy29 napisał(a):Czy możecie polecić mi coś niedrogiego...

Zadając pytanie określ przedział cenowy jaki jest przez Ciebie do zaakceptowania.
Coś co dla Ciebie jest niedrogie, może dla innych drogie i na odwrót.

tomyy29 napisał(a):Nie Liczę na oferty które są przez was sprawdzone. A może jechać w ciemno??

Wydaje mi się, że szukający pomocy szukają sprawdzonych ofert i na takie liczą... :?
Praktyka pokazuje, że warto pojechać w ciemno.
Po pierwsze na miejscu widzisz jak wszystko wygląda, nie pasuje Ci standard/lokalizacja to zawijasz się na pięcie i szukasz dalej.
Po drugie na miejscu możesz negocjować cenę i omijasz pośrednika.
A jak masz zrobioną już rezerwację to jesteś skazany na lokum ze zdjęć czy też opowieści.
Spokojnie znajdziesz w ciemno coś dla 3 osób.
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 31.01.2011 13:12

Region? Myślę, że północna chorwacja, ewentualnie środkowa. Byleby nie jechać za daleko w głąb kraju. Cena? Jakby było do 60zł za osobe na dobe oczywiście im mniej tym lepiej. I termin to początek lipca na ok 10 dni. I przepraszam za błąd w poprzednim poście, już go edytowałem - oczywiście liczę na oferty sprawdzone przez szanowne grono forumowiczów :D

Pozdrawiam
violinek7
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violinek7 » 31.01.2011 13:41

Podaje namiary na fajne kwatery. Byliśmy 2 lata temu, w te wakacje powtórka. Gospodarze przemili ludzie. Miejscowość w sam raz na wypad z małym dzieckiem. Ceny w tym roku za 3 os płacimy coś ok 30Euro za dobe.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 31.01.2011 14:00

violinek7 napisał(a):Podaje namiary na fajne kwatery. Byliśmy 2 lata temu, w te wakacje powtórka. Gospodarze przemili ludzie. Miejscowość w sam raz na wypad z małym dzieckiem. Ceny w tym roku za 3 os płacimy coś ok 30Euro za dobe.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ciekawa propozycja. A jakie tam są atrakcje? Ładne plaże? Czy dziecko ma mozliwość kąpieli? Czy jest klimatyzacja w pokojach?? W jakim języku porozumiewaliście się z właścicielami?? Czy dużo ludzi na plażach??
violinek7
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violinek7 » 31.01.2011 14:49

Hmm... to jest mała, cicha miejscowość nad zatoką. Otwarte morze i większe atrakcje są w pobliskiej Marinie ok 15km dalej. Plaża jest wąska, więc masz malucha na widoku, nikt go nie zasłoni. Jest płytko przy brzegu. W miejscowości jest sklep z najpotrzebniejszymi produktami, kantor, 2 restauracje( jedna to właściwie pizzeria) , budka z lodami przy plazy. Z właścicielami rozmawiałam po angielsku ale spokojnie dogadasz się w naszym języku:) Klimatyzacja jest, nie jest dodatkowo płatna. Na plażach nie jest dużo ludzi bo to spokojna mieścina. Okolica do zwiedzania fajna: Trogir, Split, Marina, Sibernik, wodospady Krka - wszystko w niedużej odległości.
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 31.01.2011 15:07

Hmm....
Zapowiada się ciekawe miejsce. Narazie prowadzi w ofertach (ponieważ jest pierwszą propozycją hihi) , dziękuję bardzo za propozycję i czekam na kolejne.

Serdecznie pozdrawiam.
razal
Turysta
Re

Nieprzeczytany postnapisał(a) razal » 31.01.2011 16:46

Witam,
ja chętnie bym się przyłączył do tematu. Też z małym dzieckiem (3 latka). Bardziej na północ okolice Pag. Może jeszcze bardziej na północ? W podobnym przedziale cenowym 30-40E/ dobę. Z góry dzięki.

Jestem tu całkowicie nowy i pierwszy raz chcę z rodzinką tam się wybrać. Jestem na etapie czytania FAQ - gdzie najlepiej, jak i kiedy z dzieciem.. ale z pewnąścią konkretne namiary bardzo pomogą. Z góry dzięki!
tomyy29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomyy29 » 01.02.2011 13:24

violinek7 napisał(a):Hmm... to jest mała, cicha miejscowość nad zatoką. Otwarte morze i większe atrakcje są w pobliskiej Marinie ok 15km dalej. Plaża jest wąska, więc masz malucha na widoku, nikt go nie zasłoni. Jest płytko przy brzegu. W miejscowości jest sklep z najpotrzebniejszymi produktami, kantor, 2 restauracje( jedna to właściwie pizzeria) , budka z lodami przy plazy. Z właścicielami rozmawiałam po angielsku ale spokojnie dogadasz się w naszym języku:) Klimatyzacja jest, nie jest dodatkowo płatna. Na plażach nie jest dużo ludzi bo to spokojna mieścina. Okolica do zwiedzania fajna: Trogir, Split, Marina, Sibernik, wodospady Krka - wszystko w niedużej odległości.

A czy możecie polecić coś bardziej bliżej? Na północy, max w okolicach miasteczka Zadar??

Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone