Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze o konkretna miejscowosc w CRO, jade po raz pierwszy..

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
antextrans
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 16.07.2006 16:38

Poprosze o podanie konkretnej miejscowosc w Chorwacj, bo chce jechac w ciemno, ale nawet nie wiem gdzie jechac, chcialbym zeby niew bylo zbyt drogo na miejscu, ale przedewszystkim zeby byl spokoj i spokojna plaza, chce jechac i odpoczac w ciszy popijajac rakije... Z gory dziekuje i przepraszam za pytanie ktore pojawia sie poraz nasty.
asiunia15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiunia15 » 16.07.2006 16:39

a jedziesz na kwatere czy pod namiot?
antextrans
Podróżnik
Wyjazd Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 16.07.2006 16:48

Jade na kwatere, nie przepadam za namoitem.
Andrzej_Krak
Odkrywca
Re: Prosze o konkretna miejscowosc w CRO, jade po raz pierws

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 16.07.2006 18:19

antextrans napisał(a):Poprosze o podanie konkretnej miejscowosc w Chorwacj, bo chce jechac w ciemno, ale nawet nie wiem gdzie jechac, chcialbym zeby niew bylo zbyt drogo na miejscu, ale przedewszystkim zeby byl spokoj i spokojna plaza, chce jechac i odpoczac w ciszy popijajac rakije... Z gory dziekuje i przepraszam za pytanie ktore pojawia sie poraz nasty.

Zalezy w jakim terminie chcesz jechać, nie wszędzie w sezonie jest cicho i spokojnie :).
Ja byłem w zeszłym roku na wyspieKrk we wrześniu. Dobry dojazd, w miarę cicho i spokojnie a ceny umiarkowane :).
Pozdr.
antextrans
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 16.07.2006 18:42

Ja własnie Andrzeju jade we wrzesniu na poczatku wrzesnia, tylko chcialbym a zeby ktos wskazal mi sprawdzone spokojne miejsce, nie wypoczynkowe tylko spokojne, jedziemy tylko we dwie osoby samochodem.
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 16.07.2006 18:52

antextrans napisał(a): jade we wrzesniu na poczatku wrzesnia, tylko chcialbym a zeby ktos wskazal mi sprawdzone spokojne miejsce, nie wypoczynkowe tylko spokojne, jedziemy tylko we dwie osoby samochodem.

Ilu uczestników forum tyle będzie miejsc :):):)

Jako pierwszy polecam Biograd na Moru.
Tu są fotki z pobytu w 2003 i 2005
http://olczyk.com/mirek/
http://olczyk.com/mirek/cro_2005/

Jeżeli będziesz zainteresowana/y konkretnym miejscem to pisz na priv :) e-adres na fotkach.
Oba wyjazdy we wrześniu. Bardzo lubimy spokój i ciszę więc wszystko po Twojej myśli :):):) Biograd to dobre miejsce na wypady czego dowodem są fotki :)

Wrzesień to piękna pora do wypoczynku w Chorwacji ale nie w tych osławionych miejscach jak: Makarska i cała riwiera gdzie nadal ludzi bardzo dużo :):):)

Powodzenia i dobrego odpoczynku dla Wszystkich

:)
Ostatnio edytowano 16.07.2006 19:02 przez mirek109, łącznie edytowano 2 razy
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 16.07.2006 18:54

Trudno mi mówić że akurat tam gdzie ja byłem było całkiem cicho i głucho. Byłem konkretnie w Krku - ale objechałem całą prawie wyspę i wydaje mi się że można tam znależć interesujące Cie miejsce. Byłem tam też pierwszy raz i ogólnie podobało mi się. Jak dla mnie było OK. Ale na Krku nie kończy się Chorwacja - może inni podadzą Ci lepszy pomysł.
Pozdrawiam.
antextrans
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 16.07.2006 19:13

Dziekuje za propozycje i czekam na kolejne propozycje , bardzo dziekuje...
asiunia15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiunia15 » 16.07.2006 20:56

w takim razie zdecydowanie polecam Biograd na moru
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 17.07.2006 06:50

poczytaj tutaj:
www.mojachorwacja.boo.pl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone