Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nowalijka
Croentuzjasta
Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowalijka » 23.05.2009 21:26

Ofert apartamentów w necie jest zatrzęsienie... Aż człowiek głupieje... :( Widze, że sporo osób było w tej miejscowości, (przeczytałam kilka fajnych relacji z P.), ale w banku kwater chyba tylko dwie konkretne propozycje... Prosze o namiary na Wasze kawtery w Primostenie. Może być na maila, albo wrzućcie do banku, zeby i inni skorzystali.
kmg [malpka] buziaczek.pl

Dzięki z góry!
Ostatnio edytowano 23.05.2009 22:30 przez nowalijka, łącznie edytowano 1 raz
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 23.05.2009 21:46

nowalijka napisał(a):Ofert apartamentów w necie jest zatrzęsienie... Aż człowiek głupieje... :( Widze, że sporo osób było w tej miejscowości, (przeczytałam kilka fajnych relacji z P.), ale w banku kwater chyba tylko dwie konkretne propozycje... Prosze o namiary na Wasze kawtery w Primostenie. Może być na maila, albo wrzućcie do banku, ze beby i inni skorzystali.
kmg [malpka] buziaczek.pl

Dzięki z góry!

Good idea !!! Ja też szukałem namiarów w Primostenie i niewiele tego : (
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 23.05.2009 21:52

To trzeba w ciemno, sami poszukacie czegoś na miejscu, przynajmniej będziecie wiedzieć za co płacicie.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.05.2009 21:57

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone