Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten- poszukuje lokum

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aqa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aqa » 19.05.2012 09:12

Pilnie poszukuje apartamentu 2+2 w Primosten lub okolicach, blisko morza, 7 dni, termin- pierwsza polowa lipca. Prosze o informacje. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.05.2012 17:21

Poszperaj tu forum/viewforum.php?f=6

Pozdrav
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 20.05.2012 19:45

Witam . Czy wyjazd w ślepo na początku lipca do Primosten to dobry pomysł?Byliśmy w Chorwacji już cztery razy i zawsze rezerwowaliśmy wcześniej.Ale nie wiem jak to jest w Primostenie. Damy rady?Chyba że macie coś sprawdzonego w tym miasteczku gdzie można uderzyć.Pozdrawiam.
arti.sa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti.sa » 22.05.2012 09:58

Dołączenie się do poprzednika.
Będę poszukiwał w Primosten lub w okolicy czy od 20.08 będzie z tym problem w ciemno? Ewentualnie gdzie się kierować w przypadku szukania (dzielnica, ulica). 10 osób (6+4dzieci).
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 24.05.2012 13:13

arti.sa napisał(a):...Będę poszukiwał w Primosten lub w okolicy czy od 20.08 będzie z tym problem w ciemno? Ewentualnie gdzie się kierować w przypadku szukania (dzielnica, ulica). 10 osób (6+4dzieci).

Nie powinno być dużego problemu, bo to już koniec sezonu. Najlepiej być na mijescu z rana. W razie problemów pozostają agencje rozlokowane przy rondzie z fontanną. Ja korzystałem z Dalmatinki jest najdalej od ronda i wtedy miała najlepsze oferty również cenowo.
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 24.05.2012 13:26

Byliśmy w Primosten od 20 lipca 2011, pojechaliśmy w ciemno. Na miejscu byliśmy koło 6-7 rano i postanowiliśmy przejść się po miejscowości w celu znalezienia jakiegoś lokum dla 10 os. ale nic z tego albo za rano albo wszystko zajęte :) koło 8 rano otworzyło się agencja pośrednicząca i tam pokazali nam 2 ostatnie apartamenty obejrzeliśmy je chcieliśmy się jeszcze zastanowić ale Pan powiedział, że albo bierzemy albo ktoś inny je zgarnie i faktycznie gdy wróciliśmy pod agencje około 9 była już kolejka, więc skusiliśmy się na te 2 apartamenty 1 dla 6 os. cena 15 euro za osobę, drugi dla 4 osób po 25euro. Byliśmy w Chorwacji z 10 razy i zawsze w ciemno :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 24.05.2012 13:27

tomasz781 napisał(a):Witam . Czy wyjazd w ślepo na początku lipca do Primosten to dobry pomysł?

Byliśmy w Primosten od 10 lipca ub.r. (wyjazd w ciemno). Poszukiwania rozpoczęliśmy ok. godz. 13, w ciągu 40 minut obejrzeliśmy 5 czy 6 apartamentów w okolicy skrzyżowania ulic Varos i Dubrovackiej.

Przez tydzień było w miarę luźno, jednak później turystów zaczęło znacząco przybywać.
grzeslaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzeslaw » 24.05.2012 13:35

Lechu67 napisał(a):
arti.sa napisał(a):...Będę poszukiwał w Primosten lub w okolicy czy od 20.08 będzie z tym problem w ciemno? Ewentualnie gdzie się kierować w przypadku szukania (dzielnica, ulica). 10 osób (6+4dzieci).

Nie powinno być dużego problemu, bo to już koniec sezonu. Najlepiej być na mijescu z rana. W razie problemów pozostają agencje rozlokowane przy rondzie z fontanną. Ja korzystałem z Dalmatinki jest najdalej od ronda i wtedy miała najlepsze oferty również cenowo.

Także wybieram się do Primosten 11.08, trzy osoby w ciemno. Zamierzam być tam około 8 rano, to chyba najlepsza pora na poszukiwania. Zawsze korzystałem z usług agencji, ale teraz chciałbym to ominąć jeśli sie da :) Z kim gadać od, czego zacząć? Za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać. Czy miejscowi posiadacze wolnych apartmanów gdzieś się kręcą? czy raczej pukać i pytać? W każdym bądź razie myślę, że te dwa łózka się gdzieś znajdzie. Jeśli nie to pojedzie się bardziej na południe.
agulaw
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulaw » 25.05.2012 08:49

Witam,
jeśli szukacie noclegu w Primosten proszę o kontakt. Mam jeden sprawdzony.
grzeslaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzeslaw » 28.05.2012 16:06

agulaw napisał(a):Witam,

Będę wdzięczny; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sloninka2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloninka2 » 03.06.2012 11:38

Ja też poproszę o namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lillylive
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 03.06.2012 12:01

Dla mnie też: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 04.06.2012 07:16

Witam,
jeślinie znajdziecie nic ciekawego w samym Primostenie , to polecam apartamenty z mojego posta , 5km od Primostenu, bez konieczności wpłaty zaliczki. Może komuś spasuje.
Pozdrawiam :-)
partner
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) partner » 04.06.2012 20:12

jeżeli nadal są zainteresowani to tu jest moje ogłoszenie: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=36825
pozdrawiam i zapraszam do kontaktu :)
Ines303
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ines303 » 06.06.2012 14:15

Wysłany: 25.05.2012 09:49    Temat postu:
Witam,

Bardzo proszę o namiary na kwatere
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone