Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten- pomocy

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
benia
Podróżnik
Primosten- pomocy

Nieprzeczytany postnapisał(a) benia » 15.07.2009 14:39

8)za tydzień wybieram się z rodziną do Primosten jedziemy w ciemno czy są duże szanse że znajdziemy jakąś kwatere na 2dorosłych i dzieci 4 i 10 lat jak plaże dla dzieci bedą odpowiednie proszę o jakieś odpowiedzi...
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 15.07.2009 15:58

benia napisał(a):8)za tydzień wybieram się z rodziną do Primosten jedziemy w ciemno czy są duże szanse że znajdziemy jakąś kwatere na 2dorosłych i dzieci 4 i 10 lat jak plaże dla dzieci bedą odpowiednie proszę o jakieś odpowiedzi...

u mojej rodziny zwolnil sie apartament w terminie od 23.07 do 06.08 ,okolica Rogoznicy odleglosc do Primosten 12 km,prywatna posiadlosc nad samym morzem,apartament typ 2+2 czyli idealny dla rodziny z dwojka lub jednym dzieckiem.Cena apartamentu za dzien wynosi 55 euro.W cenie sa wliczone oplaty klimatyczne.
Dla zainteresowanych szczeguly podam na priva; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav:)))
Bozena
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 15.07.2009 16:18

Na plazy gdzie ja wypoczywałam (plaza przy hotelu) nie ta miejska ani na skałkach tylko po 2 stronie półwyspu hotelowego było mnóstwo dzieci te mniejsze 1-3 lat bawiły sie przy brzegu wieksze troche dalej. Głęboko robił sie ok 8 m od brzegu. Dodatkowo rosły tam drzewka wiec im dalej od brzegu tym w pózniejszych godzinach wiecej cienia. Po 1 dniu wiadomo gddzie sie ułozyc aby mieć cień wtedy kiedy się chce ;)
aga80
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga80 » 16.07.2009 14:12

benia napisał(a):8)za tydzień wybieram się z rodziną do Primosten jedziemy w ciemno czy są duże szanse że znajdziemy jakąś kwatere na 2dorosłych i dzieci 4 i 10 lat jak plaże dla dzieci bedą odpowiednie proszę o jakieś odpowiedzi...

Myślę, że bez większego wysiłku znajdziesz apartament, właśnie wróciłam z tych rejonów, miejsce piękne aczkolwiek nie dla mnie, zbyt tłumnie
trace82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) trace82 » 22.07.2009 11:22

bylem 2 lata temu w primosten w tym samym okresie, bez problemu znajdziesz kwatere, jest ich mnóstwo, przy wjeździe stoi z 5 babeczek i oferują pokoje, ja co roku jeżdze w ciemno, nigdy nie miałem problemu z miejscówkami.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone