Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ktat
Globtroter
Primosten okolice

Nieprzeczytany postnapisał(a) ktat » 12.08.2010 13:12

szukam kwatery w okolicy od 4 września na 7 dni dla 7 osób dorosłych i 4 latki śpiącej zapewne z rodzicami
ktat
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ktat » 27.08.2010 12:39

up
nikt nie ma zadnego namiaru ??
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 27.08.2010 12:52

w podanym terminie tylko w ciemno. Na miejscu wybierzesz, pogrymasisz, potargujesz się...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.08.2010 12:57

Może być w Rażanj?? Do Primosten raptem 15 km....

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ktat
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ktat » 27.08.2010 14:56

ok tylko czy znajdę dla 7 osób i dziecka w ciemno ?
no i czy długo będę szukać chcemy uniknąć spięć :twisted: ale to chyba nie nas nie ominie
no i czy dam radę z kulejącym angielskim ??
fliperqs
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fliperqs » 27.08.2010 15:05

W tym terminie bez problemu znajdziesz coś w ciemno - byłem w Primosten w sobotę ubiegłą i było już wtedy sporo wolnych kwater. Rozmawiałem na plaży z jakimiś polakami którzy przyjechali w ciemno i znaleźli apartament bez żadnego problemu. Co do angielskiego kulejącego - to bez problemu sobie poradzisz, oni rozumieją chyba we wszystkich językach świata;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.08.2010 16:38

ktat napisał(a):ok tylko czy znajdę dla 7 osób i dziecka w ciemno ?
no i czy długo będę szukać chcemy uniknąć spięć :twisted: ale to chyba nie nas nie ominie
no i czy dam radę z kulejącym angielskim ??

Ten adres ,który Ci podałem możesz rezerwować bez obaw.Sprawdzony apartament,a właściwie cały domek dla Waszej dyspozycji.Właściciele (ojciec z synem) wpadają tam sporadycznie.Klima w cenie ( a cena w sezonie wynosiła 10 E za osobę),grill do dyspozycji.Opłata klimatyczna 0,6 kn za osobę dorosła i 0,3 kn za dziecko.
Rażanj znajduje się ok. 6 km od Jadranki,tak więc cisza i spokój gwarantowane....
:D :D :D

Możesz też śmiało jechać w ciemno- nie sądzę żeby był jakikolwiek problem...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.08.2010 17:09

Możesz też śmiało zarezerwować ap. 2 ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... będzie bliżej do Primosten :wink:
jaskol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaskol » 31.08.2010 09:24

mkm napisał(a):Możesz też śmiało zarezerwować ... będzie bliżej do Primosten :wink:

A jak z zaopatrzeniem w Zecevo, czy są tam sklepy i knajpki ?
Na zdjeciach widziałem łodkę - czy mozna z niej korzystac ?

Pozdr, Arek
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 31.08.2010 16:54

jaskol napisał(a):
mkm napisał(a):Możesz też śmiało zarezerwować ... będzie bliżej do Primosten :wink:

A jak z zaopatrzeniem w Zecevo, czy są tam sklepy i knajpki ?
Na zdjeciach widziałem łodkę - czy mozna z niej korzystac ?

Pozdr, Arek

Podobno pieczywo w samochodzie sprzedają ... ale tylko w sezonie :wink: Zaopatrzenie i restorany są 3 km. na południe , w Rogoznicy ... A łódki , to na miejscu zobaczysz :)
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 31.08.2010 17:55

o ósmej wzdłuż głównej drogi jeździ takie ''ciasteczko'',że palce lizać.
sprzedaje chleb,bułki i pączki-głośno daje po klaksonie nie sposób nie usłyszeć.
świeża rybka -targ 7-ma rano wtedy jest jeszcze wybór
inne zakupy -są chyba ze trzy studenaki w centrum
po zakupach polecam kawkę w kawodajni koło ronda-fajnie sobie odsapnąć przed 3 kilometrowym powrotem
powroty w pięknych okolicznościach przyrody-polecam :P
ktat
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ktat » 01.09.2010 15:15

no to jedziemy w ciemno do Primosten dojazd planujemy na ok 14 04.09 no i będziemy szukać a jak nie znajdziemy szybko to mąż mnie udusi :twisted:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.09.2010 15:34

ktat napisał(a):no to jedziemy w ciemno do Primosten dojazd planujemy na ok 14 04.09 no i będziemy szukać a jak nie znajdziemy szybko to mąż mnie udusi :twisted:

znajdziecie- nie udusi! :papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 18:47

anakin napisał(a):znajdziecie- nie udusi!
A jak nie znajdziecie - to jednak udusi!

Na dwoje babka wróżyła ;)

:papa:

:lol:

Czternastego mogę tam jeszcze siedzieć, to najwyżej udusicie mnie wspólnie. :D
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 01.09.2010 19:52

ktat napisał(a):no to jedziemy w ciemno do Primosten dojazd planujemy na ok 14 04.09 no i będziemy szukać a jak nie znajdziemy szybko to mąż mnie udusi :twisted:

Ja również polecam jazdę w ciemno. Dopiero wróciłam z CRO, w prawdzie nie z Primosten a z Tucepi na Rivierze Makarskiej, ale juz pod koniec sierpnia była cała masa wolnych apartamentów.

Sugeruję jednak aby tak cyrklować żeby dotrzeć maksymalnie do południa. Łatwiej znaleźć kwaterki, większy wybór i łatwiej utargować cenę :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone