Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten apartament w pobliżu AutocampAdriatic a centrum?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 22.07.2012 10:43

Witam , mam pytanie czy ktoś z Was był w tym rejonie tego Autocampu Adriatic w Primosten ? BO jest ciekawy apartament w poblizy tego campu ,ale podobno jest ok 2 km do Primostenu czy ktoś z was był ? czy na popołudniowy spacer tylko autem czy jest jakaś promenada ? Jaka jest plaza na tym campie? bo właściciele domu napisali,że jest do plazy 100m czyli zakładam,że ta z campu, ale czy swobodnie wejdziemy ? pozdrawiam
Użytkownik usunięty
Re: Primosten apartament w pobliżu AutocampAdriatic a centru

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2012 16:45

Vegusia napisał(a):Witam , mam pytanie czy ktoś z Was był w tym rejonie tego Autocampu Adriatic w Primosten ? BO jest ciekawy apartament w poblizy tego campu ,ale podobno jest ok 2 km do Primostenu czy ktoś z was był ? czy na popołudniowy spacer tylko autem czy jest jakaś promenada ? Jaka jest plaza na tym campie? bo właściciele domu napisali,że jest do plazy 100m czyli zakładam,że ta z campu, ale czy swobodnie wejdziemy ? pozdrawiam

mapkę masz? adres?

bo jeśli to tu: to bardzo tragedii nie ma, to trochę na uboczu, ale może być jeszcze dalej

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

ale jednak kawałek trzeba przejść,
ta wyspa na drugim zdjęciu to smokvica, tak żebyś miała pogląd gdzie to może być,
bo gdzie jest to dokładnie bez adresu i mapki nie wiem :)
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 11.08.2012 23:00

nio witam ponownie, jestem w Primosten i spoko moje obawy zniknęły, do morza spacerek blizutko,piękna plaża,tylko do centrum Primostena trzeba autem niestety ale jest gut.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2012 23:12

nie da się na pieszo? będziecie musieli po pijoku jeździć po nocy do domu:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone