Witam Was kochani z mojego miejsca gdzie dziś leży śnieg, ech aby do wakacji i wtedy witaj piękna i ciepła Chorwacjo.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu kwatery dla mojej rodzinki, siedzę już nad tym dobry miesiąc. I co upatrzę i wyślę zapytanie to zajęte albo krzyczą cenaę pow 100 euro za noc i w ten sposób jestem w punkcie wyjścia, zatem pomożecie?
Oto założenia. W miarę blisko do morza, ale nie musi to być 30- 50m (takie odpadają z powodu ceny), apartament - taras z widokiem na morze tak aby można było i kawusię i obiadek zjeść delektując się pięknym widokiem. Nasze najmłodsze dziecko (3,5 roku) może spać z rodzicami w dużym łóżku, a dla pozostałej 3 dzieciaków odzielne spania lub coś typu rokzładane tapczany. Miejscowości które biorę pod uwagę to Pisak, Tucepi, Marusici, Zivogoscie - w miarę małe i spokojne tak aby odpocząć od zgiełku bo to mam na codzień, ale też aby podstawowe zakupy z rana można było zrobić czy to w małym sklepiku czy na targu. Tak sobie myślę, że cena za noc do 90 euro. I jeszcze raz pomożecie?

.png)
.png)
.png)