Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuje apartamentu dla 6 osobowej rodzinki

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agnisia37
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnisia37 » 19.03.2011 13:24

Witam Was kochani z mojego miejsca gdzie dziś leży śnieg, ech aby do wakacji i wtedy witaj piękna i ciepła Chorwacjo.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu kwatery dla mojej rodzinki, siedzę już nad tym dobry miesiąc. I co upatrzę i wyślę zapytanie to zajęte albo krzyczą cenaę pow 100 euro za noc i w ten sposób jestem w punkcie wyjścia, zatem pomożecie?
Oto założenia. W miarę blisko do morza, ale nie musi to być 30- 50m (takie odpadają z powodu ceny), apartament - taras z widokiem na morze tak aby można było i kawusię i obiadek zjeść delektując się pięknym widokiem. Nasze najmłodsze dziecko (3,5 roku) może spać z rodzicami w dużym łóżku, a dla pozostałej 3 dzieciaków odzielne spania lub coś typu rokzładane tapczany. Miejscowości które biorę pod uwagę to Pisak, Tucepi, Marusici, Zivogoscie - w miarę małe i spokojne tak aby odpocząć od zgiełku bo to mam na codzień, ale też aby podstawowe zakupy z rana można było zrobić czy to w małym sklepiku czy na targu. Tak sobie myślę, że cena za noc do 90 euro. I jeszcze raz pomożecie?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2011 17:26

Najlepiej odpoczywa się na wyspach :)
Oto moja dzisiejsza propozycja ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 21.03.2011 10:59

Polecam apartmani LARA w Mimicach.Byłem i polecam, w lipcu chyba znowu tam zawitam :-)
W tym wątkach troche info :

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=16999&start=0

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=144 ... c&start=15

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=134 ... c&start=30
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 21.03.2011 11:24

Nie piszesz nic czy region obojeęny, czy wyspy są brane pod uwagę. Ja chyba wyląduję tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale to Hvar.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.03.2011 16:45

CinnamonGirl napisał(a): Ja chyba wyląduję tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale to Hvar.

A ja Ci dobrze radzę , ląduj parę km. dalej na północ od Vitarnji :D
Tu jest dobre lądowisko , za jedyne 40e. w szczycie ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 21.03.2011 17:16

mkm napisał(a):
CinnamonGirl napisał(a): Ja chyba wyląduję tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale to Hvar.

Tu jest dobre lądowisko , za jedyne 40e. w szczycie ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

A to czemu? Pomijając cenę?

Na 6 dni jednak wylądujmy na Vitarnji i niespotykanie dla mnie będziemy rezerwować ;) Wydaje mi sie że 10,5e/osobę za 85 metrowy apartament z 2 łazienkami z klimą i klimatycznym w cenie nie jest przepłacaniem. A interesowała nas miejscówka z której można z buta dojść i do Vrboski i do Jelsy i jest dobry dojazd do innych miast do zwiedziania.

Ale pytająca może skorzysta.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 21.03.2011 17:42

Napisz mi na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl swoje namiary i dokładna datę, może coś pomogę:)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.03.2011 21:11

CinnamonGirl napisał(a):
mkm napisał(a):

A to czemu? Pomijając cenę?

A bo to zdecydowanie lepsza miejscówka od Vitarnji . Chociaż wcale nie musi to być Mudri Dolac , może tez być Rosohotnica ... pomijając cenę :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 22.03.2011 07:04

mkm napisał(a):A bo to zdecydowanie lepsza miejscówka od Vitarnji . Chociaż wcale nie musi to być Mudri Dolac , może tez być Rosohotnica ... pomijając cenę :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja myśle ze zależy kto co lubi. Jedni w pozytywnym słowa znaczeniu szukają 'dziury zabitej dechami', ja jednak wolę bliskość starówki, możliwość codziennych spacerów do miasta 'kiedy mi się zachce' i fotografowania architektury. Jakoś nie przepadam za 'dwoma budynkami na krzyż' w okolicy. W sezonie to na pewno b. dobry pomysł, ale ja będę przed sezonem i jak rok temu byłam w tym okresie we Vrbosce było całkiem spokojnie i przyjemnie a Vitarnja zrobiła na mnie wrazenie zielonej, ładnej i cichej wieczorami. No i tak jak pisałam idealne odległości 1km centrum Jelsy, 2,7km centrum Vrboski. W tym roku przyjdzi eczas na zweryfikowanie mojego zdania.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.03.2011 19:35

No właśnie , zależy kto co lubi ... Jednak Hvar ma tak wyjątkowo urocze zakątki , że trudno im się oprzeć :wink: ...
CinnamonGirl , jakbym mial Ci doradzić miasteczko , to zdecydowanie byłby to antyczny Stari Grad ... z lokalizacją smjestaja w Borici oczywiście :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone