Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję apartament dla 6 osób:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dawidek1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidek1 » 08.02.2008 16:05

Witam.

Chcielibyśmy w tym roku wybrać się z rodzinką na 2 tygodnie w lipcu (pierwsza połowa) do Chorwacji. W sumie będzie 6 osób - w tym 5 dorosłych i 1 dziecko 8lat.
Cena za osobę - ok. 50-60zł (do 17euro) za dzień.
Szukamy miejsca blisko plaży-piaszczystej,żwirowej lub kamienistej. Te betonowe platformy odpadają :)

Za wszelką pomoc z góry dziękuję ;)

Pozdrawiam!

PS. Mój mail fritz(at)vp.pl
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 08.02.2008 20:26

namiary poszły na maila
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 08.02.2008 23:19

Zajrzyj do mojej relacji z Marusici,byliśmy w ap. w siedem osób-trzy pokoje,a jak byłyby jeszcze ew. jakieś pytania to chętnie służę pomocą :)
Dawidek1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidek1 » 09.02.2008 00:58

AnetaA, bardzo fajna relacja- miejsce piękne :) Czy mógłbym prosić w takim razie o jakieś bliższe informacje (koszt, jak daleko do tej żwirowej plaży itp.)?
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 09.02.2008 13:37

Napisz na e-mail[url] adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl to ci napisze swoja strone inter. Pozdrawiam!!![/url]
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 06.03.2008 21:09

Czy i ja mogę prosić o jakies namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
terlek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) terlek » 01.03.2009 13:57

witam wszystkich serdecznie
jestem tu nowy, w wakacje wybieram sie pierwszy raz do chorwacji w 6 osób. mógły ktos podesłac namiary na jakis nocleg 3 pokoje po 2 osoby. najbardziej interesuje mnie marusici lub okolica
planujemy wyjazd pod koniec lipca
pozdrawiam
krzysiek
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 01.03.2009 16:23

terlek napisał(a): najbardziej interesuje mnie marusici lub okolica

A tutaj szukałeś :?: spróbuj...
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 01.03.2009 22:26

terlek napisał(a):witam wszystkich serdecznie
jestem tu nowy, w wakacje wybieram sie pierwszy raz do chorwacji w 6 osób. mógły ktos podesłac namiary na jakis nocleg 3 pokoje po 2 osoby. najbardziej interesuje mnie marusici lub okolica
planujemy wyjazd pod koniec lipca
pozdrawiam
krzysiek

podaj namiary podeślę ci namiary może sie przydadzą
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 01.03.2009 22:42

terlek napisał(a):planujemy wyjazd pod koniec lipca

Zaplanowaliśmy podobnie. Jak masz jakieś konkretne pytania to możesz śmiało na mój nr GG.

Pozdrav Popiel :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone