W Portugalii znajduje się najbardziej wysunięty na zachód punkt w Europie. Historia Portugalii sięga starożytności. Portugalia jest jednym z najstarszych państw w Europie. Jej granice nie zmieniły się od pierwszej połowy XII wieku Każdego roku Portugalię odwiedza ponad 10 milionów turystów. W Porto znajduje się jedna z najpiękniejszych księgarni świata - jest to Księgarnia Lello (Livraria Lello & Irmano).
Cofamy się na bezpieczny teren i przechodząc obok kilku pasących się swobodnie świń - tak wychudzonych, że można je podejrzewać o anoreksję - wracamy do samochodu. Tym razem trasa przejazdu zabiera nam raptem dwie minuty.
Ostatnio edytowano 20.01.2016 17:02 przez Franz, łącznie edytowano 1 raz
Poniższa mapka jest odwrócona o 90 stopni, żeby się więcej na niej zmieściło. Północ znajduje się po lewej stronie. Duża plaża po lewej, to Dona Ana, czerwonym balonikiem oznaczona jest Camilo. Świnki pasły się całkiem po prawej, na wyraźnie wyodrębnionym pastwisku.
ajdadi napisał(a):Dzisiaj z ciekawości patrzyłem na oferty na lipiec (rodzina 2+1)...ceny jak dla mnie z kosmosu...niestety
W zimie za pokój dwuosobowy płaciłem średnio między 20 a 30 euro. W lecie... noclegi nie kosztują mnie ani centa. Wiem, nieco inaczej podchodzę do tych spraw.