Zielone szparagi polane masłem z bułka tartą.
Polecam wszystkim. Maj to sezon szparagowy. A świeże szparagi, to jest właśnie to.
Smacznego, pozdrawiam, Grzegorz.
.png)
.png)
Grzegorz Ćwik napisał(a):Ufff... trochę odetchnąłem, choć propozycja kusząca, to obiektywnie nie do realizacji. Tak wiec aby zamazać złe wrażenia, NIECO ROZKOSZY KULINARNEJ, z dnia wczorajszego.
Zielone szparagi polane masłem z bułka tartą.
.png)
.png)
mirko napisał(a):Na Istrii, specjalność kuchni lokalnej są dzikie szparagi![]()
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie tylko na Istrii są przysmakiem![]()
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A te leśne (dzikorosnące) rosną też w Polsce?
Chyba jednak nie...
.png)
.png)
Olisia napisał(a):shtriga napisał(a):Sałatka pachnąca wiosną![]()
wykonałam
pyyyycha
polecam
.png)
.png)
mars2009 napisał(a):""shtriga""
Gratuluję, trafiłaś tysięczną odpowiedź w tym temacie.
Wygrałaś 2 tygodniową wycieczkę i wyżywienie al...
Wybór hotelu należy do Ciebie. Podaj adres kontaktowy.
Grzegorz Ćwik napisał(a):Dołączam się do gratulacji!!!
