jeszcze jakiś deser i będzie "full wypas"
Grzegorz Ćwik napisał(a):
.png)
Grzegorz Ćwik napisał(a):




.png)
viltob08 napisał(a):
Mniam, my zamiast szynki często dajemy wędzony twaróg, do tego oliwa i sos na bazie octu balsamicznego, też mniam
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):viltob08 napisał(a):
Mniam, my zamiast szynki często dajemy wędzony twaróg, do tego oliwa i sos na bazie octu balsamicznego, też mniam
Własnej robotywłasnego wędzenia
ten twaróg oczywiście
![]()
Ja wędzę sam, różne serki, znajomi zajadają się nimi
.png)
viltob08 napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):viltob08 napisał(a):
Mniam, my zamiast szynki często dajemy wędzony twaróg, do tego oliwa i sos na bazie octu balsamicznego, też mniam
Własnej robotywłasnego wędzenia
ten twaróg oczywiście
![]()
Ja wędzę sam, różne serki, znajomi zajadają się nimi
No niestety nie, ale w planach jakaś wędzarnia jest, tylko czasu jakby mało
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Wędzę od ... zawsze, nie jadam kupionych "szynek", wędzarnie , miałem wiele różnych, obecnie używam elektryczną z generatorem dymu na zrębki drewniane.

.png)





.png)
Grzegorz Ćwik napisał(a):Tu kilka porad, Cro porad.
Ciasto piwne:
Bakłażan.
konserwa typu mielonka, gulasz angielski,
.png)










