Ale wszystko wygląda smakowicie
.png)
krispinus napisał(a):Grzegorzu.
Krewetki dosyć często się tutaj pojawiają.
Twój ostatni przepis bardzo mi leży.. tzn. lubimy wszystkie składniki i sama kompozycja jest super.
Jaki przepis na krewetki jest dla Ciebie numerem jeden?
Chętnie przeczytam opinie innych smakoszy krewetek.

.png)
krispinus napisał(a):
Jaki przepis na krewetki jest numerem jeden?
.png)
.png)
krispinus napisał(a):Dzięki.
Czyli tak jak się spodziewałem.
Wasze rady łączy prostota, jeśli chodzi o przygotowanie, ale już diametralnie różną proponujecie wielkość![]()
Ok. Problemu nie ma.
Spróbuję małych i dużych, z czosnkiem i natką, włożę w przygotowanie serce...![]()
Niezależnie , ostatni przepis Grzegorza( ten z makaronem) będzie u mnie na pewno wdrażany![]()
Powiedzcie.
Czy zwracać uwagę na pochodzenie, firmę.
Ryby np. w zależności od firmy często bardzo różnią się jakością.
.png)
.png)
mutiaq napisał(a):Jak nam się chce krewetek, to robimy na szybko, i bardzo prosto.
Mrożone przelać wrzątkiem i wrzucić na patelnie razem z masłem, przeciśniętym czosnkiem i ziołami prowansalskimi.
Tylko nie można trzymać długo na ogniu, bo będzie guma.
Normalnie mniam.
![]()

.png)











dni w ciepłe miejsce



.png)
