Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy-pierwszy raz do Chorwacji (Tučepi)

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
csw1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) csw1 » 08.08.2007 12:18

Potrzbuję pomocy w przygotowaniu się do tej trasy zaplanownaej na 20 sierpnia (poniedziałek noc). Zupełnie nie wiem jaką trasę wybrać :cry: . i jak się do niej przygotować. Chciałby przelcieć jak najprostrzymi dorgami typu autostrady (tak aby moja żona dała rade mnie zmienić) tym czasem nie wiem gdzie najlepiej kupić winety i jaką walutę zabrać na wyjazd :cry: . Podróżnicy Pomócie proszę :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2007 14:21

csw1 napisał(a):Potrzbuję pomocy w przygotowaniu się do tej trasy zaplanownaej na 20 sierpnia (poniedziałek noc). Zupełnie nie wiem jaką trasę wybrać :cry: ....

trase najlepiej przygotowac za pomoca tego:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mePage.htm
csw1 napisał(a):.... Chciałby przelcieć jak najprostrzymi dorgami typu autostrady (tak aby moja żona dała rade mnie zmienić) tym czasem nie wiem gdzie najlepiej kupić winety ...

temat winiet jest praktycznie każdego dnia poruszany na forum. Nie ma więc sensu zakładac kolejnego wątku na ten sam temat - wszystko na ten temat znajdziesz w wyszukiwarce, np:
forum/viewtopic.php?t=16648&highlight=
forum/viewtopic.php?t=16625&highlight=
forum/viewtopic.php?t=16185&highlight=
csw1 napisał(a):.... jaką walutę zabrać na wyjazd....

podobnie jak z tematem winiet - szukaj w wyszukiwarce bo było nie raz, np:
forum/viewtopic.php?t=16544&highlight=

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone