Rysio napisał(a):woka napisał(a):...a teraz gdy jestem o tyle lat starszy ....
Jak to leciałoIm starszy tym ...
Nie kombinuj.
.png)
Rysio napisał(a):woka napisał(a):...a teraz gdy jestem o tyle lat starszy ....
Jak to leciałoIm starszy tym ...
.png)
woka napisał(a):Raul73 napisał(a): Nielogiczne natomiast byłoby nocowanie, bo musiałbym ten nocleg od rana zacząć.
Błąd, kolego błąd.![]()
Nocleg znajdziesz nawet i o 2 w nocy. Prześpisz sie po ludzku do rana np. do 5 , 6 czy 7-ej, umyjesz, ogolisz, wypijesz przysłowiową kawę, zjesz śniadanie i jak "nowy" jedziesz dalej.
Nieraz tak miałem. Jedyny minus .... płacisz jak za dobę.
ps.
na parkingu .... choćbyś mi przysłowiowego miliona dawał ... nie usnę.
Nie wiem dlaczego ale nie usnę. Kiedyś próbowałem, ...oczy zamknięte, na siłę o niczym nie myślę ..... ale ciągle myślę. Spania = zero. Wolę już jechać - mniej się zmeczę.
Ponadto, jak mówi moja małżonka ... "śpią jak ostatnie dziady".
Nie co się oszukiwać, nieraz przecież widziałem .. tak to faktycznie wygląda. Żałośnie.
.png)
.png)
stiepa napisał(a):Też jestem z Płocka, z własnego doświadczenia jeśli chodzi o dzieci polecam , wyspę RAB - piaskowe plaże lub "bajkową" Baśkę Voda z co prawda ze żwirowymi plażami ale za to b. czystą wodą. Z dzieckiem 1,5 r w wakacje 2010 wyjechałem około 20.00 korzystając z okazji, że spał dojechałem do okolic Wiednia celem nocelgu, ale 2 hotele były zajęte, 3 zamknięty więc pojechałem dalej już do Chorwacji.Powrót był już bez snu około 1400 km, ale osobiście nie polecam robić takiej trasy bez noclegu. Jeżeli masz pytania to pisz stiepazapto(at)wp.pl
.png)
.png)
rysiek_r74 napisał(a):Taki zjazd to szybciej w Płocku by wyszedł![]()
Ale na przyszły rok możemy się umówić, że jedziemy w podobnych terminach, w podobną okolicę i wtedy już w Cro wypijemy Ozujsko lub Karlovacko
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne