Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomocy! Gdzie jechać z Płocka?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.01.2011 18:32

Rysio napisał(a):
woka napisał(a):...a teraz gdy jestem o tyle lat starszy ....

Jak to leciało :?: Im starszy tym ... :wink:

Nie kombinuj. :wink: Ja Ci nie dokuczam. :lol: :wink: ..... chyba, że chcesz powiedzieć, że mimo upływu lat nadal jestem w świetnej formie a nawet lepszej. Oooooo, to tak. :wink: :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.01.2011 18:34

Śmiałbym inaczej pomyśleć 8O No ... jak to.. no ... wino miało być :lol:

:wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.01.2011 18:40

Rysio napisał(a):Śmiałbym inaczej pomyśleć 8O No ... jak to.. no ... wino miało być :lol: :wink:

Mam Cię.
Wino to kobieta........ kominowałeś. :!: chyba że takie męskie wino ale takowego nie znam. Jam ci nie jest winiarzem to może dlatego. :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.01.2011 18:58

woka napisał(a):Mam Cię.
Wino to kobieta........ kominowałeś. :!:

Prosek 8)

Wybroniłem się :lol: :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.01.2011 19:16

woka napisał(a):
Raul73 napisał(a): Nielogiczne natomiast byłoby nocowanie, bo musiałbym ten nocleg od rana zacząć.

Błąd, kolego błąd. :!:
Nocleg znajdziesz nawet i o 2 w nocy. Prześpisz sie po ludzku do rana np. do 5 , 6 czy 7-ej, umyjesz, ogolisz, wypijesz przysłowiową kawę, zjesz śniadanie i jak "nowy" jedziesz dalej.
Nieraz tak miałem. Jedyny minus .... płacisz jak za dobę.

ps.
na parkingu .... choćbyś mi przysłowiowego miliona dawał ... nie usnę.
Nie wiem dlaczego ale nie usnę. Kiedyś próbowałem, ...oczy zamknięte, na siłę o niczym nie myślę ..... ale ciągle myślę. Spania = zero. Wolę już jechać - mniej się zmeczę.

Ponadto, jak mówi moja małżonka ... "śpią jak ostatnie dziady". :evil:
Nie co się oszukiwać, nieraz przecież widziałem .. tak to faktycznie wygląda. Żałośnie.

Nie chodzi o znalezienie noclegu, tylko o sam fakt, że mnie się najlepiej jeździ nocą - jeśli juz miałbym jechac z noclegiem, to ruszylbym w trasę ok. 19tej, a od ok. 6 rano bym spał.

Co do reszty - to tylko Twoje subiektywne odczucia. Nie namawiam Cię na jazdę "na raz" i krótkie drzemki w samochodzie, bo jak już pisałem, każdy ma inny organizm. Ja wolę przejechać drogę jak najszybciej, tym bardziej że mi to wychodzi. Z doświadczenia (a i z opinii na tym forum również) wiem, że wiele osób robi tak samo. Każdy woli inaczej. Jeśli ktoś się czuje dobrze za kółkiem, to nie ma sensu namawiac go na niepotrzebne noclegi.
stiepa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stiepa » 25.01.2011 20:05

Też jestem z Płocka :D , z własnego doświadczenia jeśli chodzi o dzieci polecam , wyspę RAB - piaskowe plaże lub "bajkową" Baśkę Voda z co prawda ze żwirowymi plażami ale za to b. czystą wodą. Z dzieckiem 1,5 r w wakacje 2010 wyjechałem około 20.00 korzystając z okazji, że spał dojechałem do okolic Wiednia celem nocelgu, ale 2 hotele były zajęte, 3 zamknięty więc pojechałem dalej już do Chorwacji.Powrót był już bez snu około 1400 km, ale osobiście nie polecam robić takiej trasy bez noclegu. Jeżeli masz pytania to pisz stiepazapto(at)wp.pl
sawalek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sawalek » 26.01.2011 17:52

stiepa napisał(a):Też jestem z Płocka :D , z własnego doświadczenia jeśli chodzi o dzieci polecam , wyspę RAB - piaskowe plaże lub "bajkową" Baśkę Voda z co prawda ze żwirowymi plażami ale za to b. czystą wodą. Z dzieckiem 1,5 r w wakacje 2010 wyjechałem około 20.00 korzystając z okazji, że spał dojechałem do okolic Wiednia celem nocelgu, ale 2 hotele były zajęte, 3 zamknięty więc pojechałem dalej już do Chorwacji.Powrót był już bez snu około 1400 km, ale osobiście nie polecam robić takiej trasy bez noclegu. Jeżeli masz pytania to pisz stiepazapto(at)wp.pl

Witam. Czy możesz jeszcze raz podać swojego maila?
stiepa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stiepa » 27.01.2011 00:52

Twój mail doszedł, odpisze w weekend bo teraz mam małe urwanie głowy:)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.01.2011 22:57

stiepa napisał(a):Też jestem z Płocka :D

Nieźle, wychodzi na to, że pół Płocka do Chorwacji latem jeździ. Trzeba by jakiś zjazd tam na miejscu wymyślić. :D
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 29.01.2011 13:17

Taki zjazd to szybciej w Płocku by wyszedł :lol:
Ale na przyszły rok możemy się umówić, że jedziemy w podobnych terminach, w podobną okolicę i wtedy już w Cro wypijemy Ozujsko lub Karlovacko
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 29.01.2011 15:15

rysiek_r74 napisał(a):Taki zjazd to szybciej w Płocku by wyszedł :lol:
Ale na przyszły rok możemy się umówić, że jedziemy w podobnych terminach, w podobną okolicę i wtedy już w Cro wypijemy Ozujsko lub Karlovacko

Można i w Plocku, ale tu ani Adriatyku, ani porządnych kalmarów, ani Karlovacko, no i pogoda trochę nie ta... :D
gralec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gralec » 17.02.2011 22:17

Witam rysiek_r74 czy mógłbym sie z Panem skontaktować jakoś gg albo mail bo widziałem że był Pan rok temu w Sevid i znów jedzie a mnei interesuje ta widomość (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo gg:2025037)
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 17.02.2011 23:05

Witam Cię gralec

Napisałem do Ciebie krótkiego maila.
Jak chcesz coś więcej wiedzieć o Sevid to pytaj.

Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Pomocy! Gdzie jechać z Płocka? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone