Jak prezentują się koszty przejazdu okolice Zgorzelca, następnie Czechy i kierunek Baski/Makarskiej? Jak najszybciej/najwygodniej, którą drogą (tak przy okazji
.png)
.png)
maniekzgc napisał(a):Mam nadzieję, że pytanie w adekwatnym temacie. Jeśli nie, że nie, to nie zostanę poczęstowany czerwonym pasem
Jak prezentują się koszty przejazdu okolice Zgorzelca, następnie Czechy i kierunek Baski/Makarskiej? Jak najszybciej/najwygodniej, którą drogą (tak przy okazjiJeśli trafi się życzliwa osoba z pełną informacją będę bardzo wdzięczny.
.png)
rocker napisał(a):Nie wiem czy kolega Iggy jeszcze ma to konto ( nie było go już sporo czasu na forum), ale kalkulator nie działa! W zeszłym roku jeszcze działał w sezonie. Wysłałem mu PW z prośbą o udostępnienie powyższego
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):rocker napisał(a):Nie wiem czy kolega Iggy jeszcze ma to konto ( nie było go już sporo czasu na forum), ale kalkulator nie działa! W zeszłym roku jeszcze działał w sezonie. Wysłałem mu PW z prośbą o udostępnienie powyższego
Konto posiada - nie skasował.
policz-zanim-pojedziesz-t36745.html
PW i e-maile wysyłałem kilka razy - bez odzewu.
.png)
.png)
Zacheusz napisał(a):No i przedłużyłem termin wyjazdu o 1 dzień do niedzieli ale w innej kwaterze![]()
ale muszę się liczyć już bardziej z kasą więc spytam o koszt autostrad bo już nie pamiętam. Ile kosztuje autostrada do granicy chorw-węgierskiej z Krk?
.png)
Pivko napisał(a):Zacheusz napisał(a):No i przedłużyłem termin wyjazdu o 1 dzień do niedzieli ale w innej kwaterze![]()
ale muszę się liczyć już bardziej z kasą więc spytam o koszt autostrad bo już nie pamiętam. Ile kosztuje autostrada do granicy chorw-węgierskiej z Krk?
http://www.hak.hr/info/cestarine/ - od jutra nowy cennik więc się wstrzymaj z wyliczeniami
.png)
.png)
walp napisał(a):Piszą, że mają wprowadzić sezonske cijene od 1 lipca do 30 września.
Dla całej autostrady A1 (Zagreb-Karamatići) to 25 kun, czyli ok. 15 zł.
.png)
Zacheusz napisał(a):Zpogubiłem się, czyli od mostu do granicy ile szykować kun?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi