.png)
.png)
.png)
.png)
ziomek napisał(a):Jadaccy przeczytaj dobrze wypowiedzi baduriana nie tylko w tym poście
jak nazywa między innymi ciebie "bydło" pasuje ci to ok ja się do tego nie zaliczam poczytaj post tegoż człowieka w temacie pies a odemnie się odczep ok
.png)
Jadaccy napisał(a):I widzisz, znów się unosisz tylko dlatego że ktoś myśli inaczej niż Ty! Choć przyznam Ci rację, że język kolegi jest, powiedzmy "agresywny"; dla mnie jednak jest ważne, że niestety zwraca uwagę na przywary, które występują i dotyczą nas Polaków. Może forma wypowiedzi nas oburza, ale może dzięki temu ktoś to zauważy, przeczyta i pomyśli np. o innych wakacyjnych współtowarzyszach (albo o sprzątaniu po własnym psie). Byłoby o niebo lepiej, gdybyśmy czytając takie wpisy nie mówili "to mnie nie dotyczy", tylko zaczęli się zastanawiać co jeszcze możemy poprawić w tej naszej "doskonałości".
.png)
.png)
Jadaccy napisał(a): Choć przyznam Ci rację, że język kolegi jest, powiedzmy "agresywny"; dla mnie jednak jest ważne, że niestety zwraca uwagę na przywary, które występują i dotyczą nas Polaków. Może forma wypowiedzi nas oburza, ale może dzięki temu ktoś to zauważy, przeczyta i pomyśli np. o innych wakacyjnych współtowarzyszach (albo o sprzątaniu po własnym psie). Byłoby o niebo lepiej, gdybyśmy czytając takie wpisy nie mówili "to mnie nie dotyczy", tylko zaczęli się zastanawiać co jeszcze możemy poprawić w tej naszej "doskonałości".
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.