.png)
.png)
.png)
Alusia86 napisał(a):heh no oktylko jest tego tak duzo ze nie wiem od czego zaczac
no wiec moze zaczne od pocztaku - pojechalismy na dwa tygodnie poniewaz od razu nastawialismy sie zarowno na zwiedzanie jak i na pare dni wypoczynku. Nasza trasa prowadzila przez Czechy Slowacje i Wegry i nie byla taka zla na jaka wygladala z poczatku
chociaz musze powiedziec ze Wegry ciezko szly zwazywszy na to ze trafilismy tam akurat w godzinach nocnych i jak na zlosc jezdzilo duzo tirow ktore bardzo oslepialy i meczyly oczy bo droga jest tam poza miasteczkami wogole nie oswietlona. Obylo sie bez wekszysz problemow pominawszy oczywiscie tradycyjny korek w rejonie tunelu juz na samej Chorwacji
ale ogolnie jestem pod wrazeniem tamtejszej autostrady - przynajmiej wiadomo za co sie placi
Apartament mielismy wczesniej zarezerwowany chociaz teraz mysle ze tak naprawde wcale nie bylo to konieczne ale przynajmiej nie musielismy sie juz martwic na miejscu. Ogolnie apartamenty w Podgorze sa raczej dobrze usytuowane i nie ma jakis wiekszych problemow z dojsciem do nich
chodzi mi tu o zbyt duzo roznice wzniescien miedzy nimi a poziomem morza
za chwile napisze ciag dalszy ( jak sie zalacza tu zdjecia??:D)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne