Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pobyt nie od soboty do soboty

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoankaUK
Globtroter
Pobyt nie od soboty do soboty

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoankaUK » 23.02.2016 14:37

Da sie znalezc kwatere na 10 dni od pon do czwartku, druga polowa sierpnia, nie placac za dwa tyg wynajmu? Bo jak na razie to wszystkie odpowiedzi na zapytania o kwatere ktore dostalam pisza o terminie od soboty, do soboty. A ja w sobote bede musiala byc jeszcze w pracy, bo kolezanka z urlopu bedzie dopiero wracala, wiec bede pracowala i za siebie i za nia, czyli mozemy byc w Cro dopiero w pon nad ranem. A wracac bedziemy musieli w czwartek. Bo jak sie nie da to albo pozostanie nam wyjazd w ciemno, co jest raczej odradzane, albo rezygnacja z Cro.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.02.2016 14:46

Płacisz za okres pobytu, a nie za jakieś wydumane turnusy. Ja zawsze przyjeżdżałem i wyjeżdżałem w środku tygodnia.
A czy znajdziesz, to sprawa indywidualna - to już bardziej do wróżki pytanie.
Trzeba szukać:)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 23.02.2016 14:54

Nigdy nie rezerwuję od soboty do soboty ze względu na korki, tłok na drogach i dłuższą podróż. Spokojnie znajduję gospodarzy, którzy tak wynajmują. Warunek: nie rezerwuję przez agencje, booking itp. tylko bezpośrednio u właściciela.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.02.2016 15:05

Ja już wynajmowałem w rozmaitych konfiguracjach, jeśli chodzi o układ tygodnia. Trzeba - jak pisali przedmówcy - trochę poszukać i przede wszystkim pytać bezpośrednio właścicieli. :wink:
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 23.02.2016 15:07

Też nigdy nie mieliśmy z tym problemu. Zawsze dojeżdżamy na kwaterę w poniedziałek albo wtorek, a powrót z reguły czwartek albo piątek. Pytając o kwaterę, podajesz interesujący Cię termin.
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 23.02.2016 15:33

W tym roku pierwszy raz do Cro i zarezerwowałem bez problemu od poniedziałku do niedzieli (13 dób) :papa:
JoankaUK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoankaUK » 23.02.2016 15:36

Czyli da sie, tylko musze szukac dalej. Dziekuje bardzo, zabieram sie za wertowanie internetu w poszukiwaniu kwatery idealnej
martynkaM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martynkaM » 25.02.2016 09:35

powodzenia My w tym roku również szukamy noclegu od pon lub niedzieli ale to juz ze względu na korki na drogach , mimo że nasz pobyt planujemy początkiem września jak w poprzednim roku.
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 25.02.2016 09:36

Mogą być trudności ale trzeba szukać. Każdy jest wygodny , w tym właściciele apartamentów. Mi się udało na 10 dni od soboty do wtorku ale przełom czerwca/ lipca teoretycznie jest luźniej.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje