anakin napisał(a):.
Jest nadzieja w młodym narybku, pokroju Gaviego czy Pedriego, ale na to potrzeba czasu. Czasu, którego Lewandowski już nie ma za wiele.Obawiam się więc, że sukcesy, na które trzeba poczekać, jednak Lewego ominą.
Obawiam się , że masz rację.
Bardzo mnie ucieszyło , że RL opuszcza Bundesligę ...
La liga to jego marzenie , ale chyba źle wybrał
Ja, od jakiegoś już czasu oglądałem Barcę , tylko gdy grała przeciwko Bayernowi ( i dostawała lanie) - więc o jej nadchodzących możliwościach nie wiele wiedziałem.
Lewy wiedzieć powinien !
Dembele to " zakuty łeb " , bo nie wierzę że Xavi pozwala mu na taką grę ( albo Xavi ma mały autorytet i " se pozwalają")
Szanujący się trener , powinien go wysłać na trybuny aby pomedytował , bo przy tej postawie nieustannie sprzyja rywalowi...
Dodatkowo była by to przestroga dla innych nie stosujących się do taktyki i zaleceń...
Raphinia , to nie rozczarowanie , a porażka.
Mogę wymieniać wiele , ale wystarczy to : ani raz nie dośrodkował celnie z rzutu rożnego w dwóch ostatnich meczach - pomimo kilkunastu prób.
Na zero, też ma podania kluczowe - od początku
Obrona , no cóż- nie było i się nie nabyło.
Nie mogę zrozumieć, dlaczego ( zazwyczaj )nie stosują gry z kontry , lub szybkiego przeprowadzania ataku.( dzisiaj po takiej akcji padła bramka )
Tak z Interem , jak i Realem dochodziło do wyhamowania akcji na trzydziestym metrze połówki przeciwnika i rozgrywanie piłki w szerz, lub cofanie do obrony
Przy takim sposobie gry Real mógł grać w dziesięciu i efekt byłby ten sam - każdy ma przyklejony plaster , a Lewy dwa...
Poważne zainteresowanie Lewym wykazał PSG i prawdopodobnie, to byłby lepszy wybór i perspektywa kolejnych trofeów ( możliwe że przeciąganie się o Mbape zaważyło ?!!!)
Albo, Paryż jest ,o wiele droższy o Barcelony
i przerażał - bo wiadomo - dziewczyny ma trzy + siostrę + matkę... 
.png)

.png)
.png)