alechandro napisał(a):Ale czy napisałem coś co nie jest zgodne z prawdą ? UEFA, Fifa wymyślają wciąż jakieś turnieje, nawet kretyńskie klubowe MŚ, które przede wszystkim im nabijają kieszenie, zamiatają pod dywan naginanie przepisów FFP przez MC oraz PSG a teraz niby bronią wartości ducha futbolu ?
Pomysł z SL to nie jest głupi pomysł, Perez z Agnellim chcieli coś zmienić i uniezależnić się od UEFA i pewnie byłoby ok gdyby angole nie zdradzili i nie uciekły jak szczury co zresztą w przeszłości im się już zdarzało. UEFA przekonały angoli pieniędzmi aby wystąpiły z SL. Powiedzcie tak szczerze - czy czekacie na LM z niecierpliwością ? Ja kiedyś czekałem, z wypiekami na twarzy, bez względu czy grał Juventus czy nie ale czekałem. Teraz już nawet nie oglądam i nie jestem odosobniony w tym. Zmiany prędzej czy później są nieuniknione i w pewnym momencie dojdziemy do tego, że SL powstanie. Za wyjście z SL, kluby angielskie zapłacą odszkodowania więc jak widać opłacało im się to po namowach UEFA. Przeanalizujcie to sami i powiedzcie czy UEFA dba o rozwój futbolu czy o pieniądze...wystarczy wątek o LM przewertować i widać będzie, że wielu userów myśli podobnie.
Mam podobne przemyślenia
Do tego mam megawqrwa za pomysł katarskiego mundialu w zimie
O którym zaraz po wymyśleniu mówiło się w kontekście korupcji. Niemalże oficjalnie.
I co...
"No już nic nie da się z tym zrobić"
Szkoda. Była sznsa osłabić tą mafię :/

.png)
.png)