napisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2021 11:47
No było coś takiego i nawet chyba też ktoś mi to zarzucał, że jak mogę to pamiętać, ano mogę, szczególnie, że tego nie da się zapomnieć
Inde...ale ja nic nie mam do Bayernu i nawet nigdy nie napisałem, że nie lubię tej drużyny, jest wręcz przeciwnie. Ja nie lubię po prostu Lewego i tej całej otoczki wokół niego ( pisałem już to wiele lat temu,
ani może to z pewnością potwierdzić )...
Zawodników, których wymieniłeś nie musisz wymieniać bo mnie obrażasz, to właśnie tym zawodnikom kibicowałem w trakcie MŚ w Italii, w 1990 roku

Juve kocham, moje serce jest czarno-białe ale doceniam inne drużyny, z Bayernem włącznie, tym bardziej, że Juve i Bayern to zaprzyjaźnione kluby, których zarządy walczą o wspólne cele. A. Agnelli zawsze powtarzał, że Bayern to wzór do naśladowania i się z tym zgadzam.
Kiedy Robusie grały w Borussi i tańczył u mnie nawet w lodówce po jej otwarciu, ja tutaj byłem chyba jedyny, który w finale LM kibicował Bayernowi, no jeszcze MKM, którego tutaj już niestety nie ma a szkoda.
Przewertowałbyś historię wątku o LM to znalazłbyś bez problemu moje wpisy w celach dowodowych
Przecież za to, że kibicowałem Bayernowi to Grzesie, Janusze chciały mnie tu bić, podobnie jak wszyscy kibice w pubie w którym ja jeden miałem zaciesz po wygranym finale przez Bayern...na szczęście Robisiów tam jeszcze nie było