Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 20.11.2018 20:11

Tak, że ten tego... :lool: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2018 21:23

Adam Nawałka w poniedziałek ma zostać przedstawiony jako trener Lecha Poznań
Jego kontrakt będzie obowiązywał do końca sezonu 2020/2021
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 23.11.2018 12:59

... na Legii radość, jeden rywal już odpadł :lool:
... nieważne jak zaczynał ważne jak skończył (za klasykiem) :mg: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.11.2018 20:12

Janusz Bajcer napisał(a):Cud w Chaves :roll:

Portugalia U21 - Polska U21 1:3 :lol: :lol: :lol:

Młodzież zagra w ME :lol:

No to teraz trzeba czekać na cuda we Włoszech.

Podział grupowy ME U-21:

Grupa A: Włochy, Hiszpania, Polska, Belgia

Grupa B: Niemcy, Dania, Serbia, Austria

Grupa C: Anglia, Francja, Rumunia, Chorwacja
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 24.11.2018 16:29

dario7 napisał(a):
... nieważne jak zaczynał ważne jak skończył...

...czyli bez zmian...od piachu...do piachu...

Oczywiście z KOLEJOWYM pozdrowieniem
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.11.2018 22:51

Janusz Bajcer napisał(a):Adam Nawałka w poniedziałek ma zostać przedstawiony jako trener Lecha Poznań
Jego kontrakt będzie obowiązywał do końca sezonu 2020/2021

Kontrakt podpisany.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.12.2018 16:46

Wyniki losowania 1/4 finału Pucharu Polski:

Puszcza Niepołomice - Miedź Legnica

Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk

Odra Opole - Jagiellonia Białystok

Raków Częstochowa - Legia Warszawa

Mecze ćwierćfinałowe rozegrane zostaną w dniach 26-28 lutego oraz 5-14 marca 2019 roku.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 23.01.2019 21:24

Wreszcie stało się :)
Piątek został piłkarzem AC Milan
https://sport.interia.pl/serie-a/news-s ... Id,2796448
Trzymam mocno kciuki i wierzę w tego chłopaka!, mam również nadzieję, że dzięki temu Brzęczek w końcu da mu prawdziwą szansę w reprezentacji.
Boję się tylko aby aktualna kadra nie robiła chłopakowi kreciej roboty... zwłaszcza nasz kapitan.
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 24.01.2019 08:14

A 5% od transferu do Milanu, czyli 1,75 mln euro, dostanie też Cracovia. Całkiem niezła sumka :) .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2019 09:49

Jeśli będzie debiut w sobotę...to nie mam nic przeciwko wynikowi na boisku
Piątek - Milik 2:2 :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.01.2019 14:16

yzedef napisał(a):Wreszcie stało się :)
Piątek został piłkarzem AC Milan
https://sport.interia.pl/serie-a/news-s ... Id,2796448
Trzymam mocno kciuki i wierzę w tego chłopaka!, mam również nadzieję, że dzięki temu Brzęczek w końcu da mu prawdziwą szansę w reprezentacji.
Boję się tylko aby aktualna kadra nie robiła chłopakowi kreciej roboty... zwłaszcza nasz kapitan.

Jestem bardzo ciekaw jak sobie w tym Milanie poradzi.
To jednak inny klub niż Genoa, gdzie (podejrzewam) wszyscy grali na Piątka.
Inne też będą wobec niego oczekiwania, bo poprzeczkę sobie podniósł i to wysoko.
Jak strzeli na początek kilka bramek, powinno być ok.
Najgorsze będzie kilka meczów z pustym przebiegiem, bo wtedy zachwyty mogą się przerodzić w........ :?
"Klątwa" :wink: związana z nr.9 na koszulce go ominie, bo będzie grał z innym.
Obrazek

Reprezentacja?
No tu trochę Piątkowi współczuję, bo nie wygra rywalizacji z Lewandowskim na pewno, a i z Milikiem będzie miał ciężko.
Ciekaw jestem jednak co Brzęczek wymyśli i jaką rolę będzie w tej reprezentacji odgrywał nowy zawodnik Milanu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2019 09:52

W mojej opinii lepiej byłoby aby pozostał w Genoi. Tam miał już status a w pogrążonym w chaosie i bałaganie finansowo-organizacyjnym może być ciężko. Bacca, Kalinić, A. Silva oraz Higuain to uznane nazwiska ale w tym syfie zaginęli po czym kiedy tylko uciekli z Milanu okazywało się, że jednak grać potrafią. Wyjątkiem jest Higuain, który co dopiero zwiał ale przypuszczam, że w Chelsea pod okiem ojca Sarriego będzie strzelał jak na zawołanie. Chciałbym się mylić bo lubię tego chłopaka i go cenię. I proszę Was - nie porównujcie go do Milika bo to obraza dla Piątka. Milik to ogórek, który akurat ma lepszy okres ale on ponad przeciętność nigdy się nie wybije, Piątek ma szansę i mam nadzieję, że Milan go nie zahamuje. Genoa to było idealne miejsce na niego, solidny klub z dobrym prezesem, stabilny finansowo, który wie jak promować zawodników...na transfer do dużego klubu przyszedłby czas, klubu zdecydowanie lepszym niż Milan, który nie wie jak wybrnąć z szamba ale miejmy nadzieje, że duet Maldini - Leonardo podoła temu zadaniu.
anakin napisał(a):No tu trochę Piątkowi współczuję, bo nie wygra rywalizacji z Lewandowskim na pewno, a i z Milikiem będzie miał ciężko.
Ciekaw jestem jednak co Brzęczek wymyśli i jaką rolę będzie w tej reprezentacji odgrywał nowy zawodnik Milanu.

Tak na dobrą sprawę to Milik nie powinien być żadną konkurencją dla Piątka. Akurat oglądam regularnie Serie A bo to moja ulubiona liga i uwierz - to, że do mediów dojdzie info, że Milik strzelił to cząstkowa informacja bo nikt nie napisze tego, że wcześniej spartolił pięć patelni. Milik w Napoli jest ostatnim wyborem jeżeli chodzi o napastników i gdyby nie problemy innych to prawdopodobnie nie wstałby z ławki.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.01.2019 12:40

alechandro napisał(a):Tak na dobrą sprawę to Milik nie powinien być żadną konkurencją dla Piątka. Akurat oglądam regularnie Serie A bo to moja ulubiona liga i uwierz - to, że do mediów dojdzie info, że Milik strzelił to cząstkowa informacja bo nikt nie napisze tego, że wcześniej spartolił pięć patelni. Milik w Napoli jest ostatnim wyborem jeżeli chodzi o napastników i gdyby nie problemy innych to prawdopodobnie nie wstałby z ławki.

Mimo, że nie przepadam za Serie A, to czasem obejrzę jakieś Napoli czy Juventus.
I generalnie masz rację jeśli chodzi o Milika.
Zachwytów nad Zielińskim też nie podzielam.

Czy Piątek powinien poczekać?
No nie wiem.
Mogła się niebawem pojawić lepsza oferta, ale też mogła się nie pojawić żadna.
Nie wiem czy pamiętasz jak Citko miał iść chyba do Blacburn.
Zrezygnował z życiowej szansy, a skończyło się to tym, że potem już żadnej poważnej oferty nie dostał.
Tak więc....ciężko wyrokować w tym temacie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.01.2019 21:15

28 min. ćwierćfinałowego meczu o Puchar Włoch:

Piątek- Napoli 2:0 !

Co chłopu siada to historia. 8O
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 29.01.2019 21:20

anakin napisał(a):28 min. ćwierćfinałowego meczu o Puchar Włoch:

Piątek- Napoli 2:0 !

Co chłopu siada to historia. 8O

Po co 11 wystarczy Piątek!:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone