Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 22.02.2019 20:29

Milan gra z Empoli więc z niecierpliwością czekam na kolejne BOOM, ,BOOM w wykonaniu Piątka.
amatus1
Cromaniak

Postnapisał(a) amatus1 » 22.02.2019 20:46

Var i bramka dla Milanu nie uznana:(. W pierwszej połowie Piątek niewidoczny. Dobrze pilnowany przez obrońców.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2019 21:30

Widocznie BOOM, BOOM nie jest przewidziany w każdym spotkaniu.
Nawet w piątek. :oczko_usmiech:
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 22.02.2019 21:38

A jednak Piątek w piątek:)
amatus1
Cromaniak

Postnapisał(a) amatus1 » 22.02.2019 21:41

:):):)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2019 21:59

Zrobił swoje ... i odpoczywa.
amatus1
Cromaniak

Postnapisał(a) amatus1 » 22.02.2019 22:00

3:0 i Piątek tradycyjnie schodzi. Ciekawe jak Ronaldo zareaguje?
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 23.02.2019 10:02

Krzyś jest niesamowity... ciekawe jak długo to będzie trwało! :) Może do końca sezonu ? :):)
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 23.02.2019 18:11

Dla skrupulatności dodam,że El pistolero pochodzi z miejscowości Niemcza i jest wychowankiem Lechii Dzierżoniów. 8)
....Można dalej kibicować.... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.02.2019 22:43

GOLDEN napisał(a):Dla skrupulatności dodam,że El pistolero jest wychowankiem Lechii Dzierżoniów. 8)

No i co z tego wynika?
Biorąc pod uwagę poziom szkolenia w tym kraju, wszystko zawdzięcza tylko i wyłącznie sobie.
Oczywiście sukces ma wielu ojców, więc nie dziwię się zupełnie, że on ma swoich w Dzierżoniowie.
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 24.02.2019 09:16

anakin napisał(a):No i co z tego wynika?

Oczywiście sukces ma wielu ojców, więc nie dziwię się zupełnie, że on ma swoich w Dzierżoniowie.

Widzę,że są kontrowersje. :?
Czy ja napisałem,że ojcem sukcesu jest Lechia Dzierżoniów ? Czy tylko tam trenował ? Pewnie zaczynał na jakimś klepisku w Niemczy jak każdy. :roll:
Jego ścieżka "kariery" to Lechia DDZ :arrow: Zagłebie L. :arrow: Cracovia :arrow: Genua :arrow: MIlan.Na każdym etapie na pewno jakiś ojciec się znajdzie. :mrgreen:
Doskonale zdaje sobie sprawę o jakości szkolenia w PL.Jako jedyny,który otwarcie mówił,że będą z niego ludzie to....Michał Probierz.....i każdy kto go słuchał pukał się w czoło. :|
Łukasz Piszczek też startował z Zagłebia Lubin do Herty Berlin jako rasowy napastnik i całe szczeście,że trafił na Luciana Favra a póżniej Kloppa,który uczynił z niego prawego obrońcę na poziomie internaciol level.
Czy Lewy trafił do Bayernu z Pruszkowa ? Aby osiągnąć taki pułap konieczne jest znalezienie się w odpowiednim miejscu i czasie,trafienie na mądrych ludzi,trenerów,menagera i poparcie to pracą i taletem.
Napisałem to, ponieważ w takich małych miejscowościach to wyjątek,chłopak robi dobrą robotę,więcej dzieciaków odciągnął od kompa,bo myślą że skoro on się wybił to można się wydostać z tak zapyziałej dziury jakich w Polsce wiele.... :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 24.02.2019 11:34

GOLDEN napisał(a):Widzę,że są kontrowersje. :?

Jakie tam kontrowersje. :wink:
Miałem na myśli raczej to, że teraz pełno na każdym kroku "twórców" tego sukcesu Piątka, począwszy od pana, który mu pokazał jak się kopie na bramkę, a skończywszy na pani, która mu powiedziała jaką yerba matę trzeba pić, żeby być dobrym piłkarzem. :lol:
Internety są zalewane obecnie takimi opowieściami maści wszelakiej.
Strach teraz lodówkę otworzyć, bo jest duże prawdopodobieństwo, że Piątek wyskoczy.
Oczywiście życzę chłopakowi jak najlepiej.
A może i ja zacznę oglądać włoską ligę?
Nie sądzę. :lool:
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 24.02.2019 13:14

Ja po "sukcesie" naszych orłów na MŚ w Rosji pojechalem we wrześniu do Cro. Mialem dość trapezobetonu, parówek i innych szamponów.....

Wchodzimy sobie do Konzuma w Makarskiej a na środku stoi paleta z szamponem i facjata faceta na którego widok od dluzszego czasu dostaje drgawek....

Przypominam ze Chorwacja zostala wice mistrzem a nigdzie nie widziałem ich twarzy na reklamach czy bilbordach bedąc na miejscu.....

Piątek ma wejście smoka . Jezeli nie dostosuje sie do reszty to ma warunki na zostanie gwiazdą. Niestety reprezentacją od lat rządzi klika a Robercik ma wpływ na wszystko co z nią związane. Chcialbym aby Nawałka napisał kiedyś książke jak bylo naprawde. Bo tak po prawdzie to zrobili z niego kozła ofiarnego. Teraz pewno rego nie zrobi bo zostalby zniszczony przez system... a pracować pewnie jeszcze chce
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2019 13:31

sito_zabrze napisał(a):Ja po "sukcesie" naszych orłów na MŚ w Rosji pojechalem we wrześniu do Cro. Mialem dość trapezobetonu, parówek i innych szamponów.....

Wchodzimy sobie do Konzuma w Makarskiej a na środku stoi paleta z szamponem i facjata faceta na którego widok od dluzszego czasu dostaje drgawek....

Przypominam ze Chorwacja zostala wice mistrzem a nigdzie nie widziałem ich twarzy na reklamach czy bilbordach bedąc na miejscu.....

Reklamy były, są i będą.
Wszyscy znani piłkarze czerpią z nic zyski, jedni większe, inni mniejsze.
Piłkarze raczej nie mają wpływu na częstotliwość pokazywania reklam z ich udziałem.
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 24.02.2019 13:53

Janusz Bajcer napisał(a):
sito_zabrze napisał(a):Ja po "sukcesie" naszych orłów na MŚ w Rosji pojechalem we wrześniu do Cro. Mialem dość trapezobetonu, parówek i innych szamponów.....

Reklamy były, są i będą.
Wszyscy znani piłkarze czerpią z nic zyski, jedni większe, inni mniejsze.
Piłkarze raczej nie mają wpływu na częstotliwość pokazywania reklam z ich udziałem.

Nie mam nic przeciwko reklamom jak zawodnik trzyma jakiś poziom sportowy. Niestety u nas jest zawsze na odwrót jeśli chodzi o piłkarzy.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone