Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2013 22:06

slapol napisał(a):
Zbyszko666 napisał(a):Wiadomo ,ze Adam Nawałka jest może geniuszem w tym co robi ma dobry sztab szkoleniowy w Górniku, lecz hmm ciekawi mnie jeden aspekt jak to będzie kolejny raz z naszą reprezentacją. Czy faktycznie wszystko nada się do wymiany, czy też będzie nie zwyciężony i poukładany jak na dzisiejszym tle trenerskim. Choć też to daje do myślenia:

Obrazek

Dochodzą pierwsze słuchy o "zapożyczeniu" sztabu trenerskiego Górnika do reprezentacji...zastanawiam się, czy np. 40-letni trener bramkarzy z "doświadczeniem" (m.in.Naprzód Rudułtowy, GKS Katowice) jest w stanie doszkolić w fachu takiego Boruca, Tytonia czy Szczęsnego :roll: ...i co z jego autorytetem w tym przypadku.
Oczywiście nie twierdzę, że to słaby trener...ale czy reprezentacyjny :?: :?:

A znasz jakąś reprezentację na świecie,która szkoli ?
W ciągu dwóch ,trzech dni na zgrupowaniach?
Selekcja,motywacja,taktyka + stałe fragmenty i finito.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 30.10.2013 22:28

Serce w pasy napisał(a):Jak na razie 3:1 ale tak się chyba nie skończy

A jednak się skończyło. Brawo Rysiu. Brawo Zawisza. Oby do przodu. :)
Prezes Zibi pewnie też się cieszy z sukcesów. :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2013 22:33

Ważne, że Legia straciła 3 oczka. Liga stanie się wyrównana przez co ciekawsza.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 31.10.2013 07:46

widzę, że forma naszych ligowców naprawdę pierwszej klasy;
Załączniki:
sinusoida.png
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 31.10.2013 08:25

Cóż,moja rodzina pełna dumy i szydery :).Nędznie to wszystko wygląda,ale oby jakoś funkcjonowało.Druga sprawa to radocha z coraz lepszej postawy Zawiszy: po kolei pojechali Wisłę,Śląsk i Legie
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 31.10.2013 09:10

Też jesteśmy dumni. Bydgoszczanie pokonali aktualnych mistrzów.
Obawiałem się o porządek, ale było w miarę spokojnie. Nie podobała mi się tylko demonstracja i skandowanie HWDP. Mam kilku znajomych, którzy z powyższych powodów boją się zabierać na mecz swoje dzieci.
Mam nadzieję, że zadyma z finału Pucharu Polski w 2011 roku już się nigdy nie powtórzy, a napisy jak ten na zdjęciu też znikną z trybun.
Załączniki:
IMAG0317.jpg
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 31.10.2013 12:02

wioska,
teraz kozak jeden z drugim wali takim skrótem, a potem chce pomocy jak mu się cuś przytrafi na drodze lub w ciemnej ulicy, mało to takich już było; w grupie zawsze silni, a w pojedynkę narobi; ultrapajace
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 31.10.2013 13:20

walp napisał(a):.... Nie podobała mi się tylko demonstracja i skandowanie HWDP..

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 31.10.2013 13:22

realista2 napisał(a):
walp napisał(a):.... Nie podobała mi się tylko demonstracja i skandowanie HWDP..

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć

Na mózg u pana Boga także.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 31.10.2013 13:26

te kiero napisał(a): w grupie zawsze silni, a w pojedynkę narobi; ultrapajace

Tak jak mówisz, to megacioty. Słabi psychicznie, dający sie sterować w grupie jak barany. W tłumie rozmywają swoją odpowiedzialność za cokolwiek, nie są w stanie zrobić nic indywidualnie. Popierają ich "mocarze" zza ekranów telewizorów, którzy boją sie nawet pójść na mecz.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 31.10.2013 16:55

Bocian napisał(a):
te kiero napisał(a): w grupie zawsze silni, a w pojedynkę narobi; ultrapajace

Tak jak mówisz, to megacioty. Słabi psychicznie, dający sie sterować w grupie jak barany. W tłumie rozmywają swoją odpowiedzialność za cokolwiek, nie są w stanie zrobić nic indywidualnie. Popierają ich "mocarze" zza ekranów telewizorów, którzy boją sie nawet pójść na mecz.

Miałem ostatnio okazję posłuchać w tramwaju dwóch kiboli i co mnie zaciekawiło oni to samo mówili o was.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 31.10.2013 17:11

Bo ta prawda sprawdza się w obie strony, tyle że nie to jest tematem do którego proponuję wrócić.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 19:14

hepik napisał(a):...
A znasz jakąś reprezentację na świecie,która szkoli ?
W ciągu dwóch ,trzech dni na zgrupowaniach?
Selekcja,motywacja,taktyka + stałe fragmenty i finito.

Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o cały zespół, bo w przypadku bramkarzy wg mnie sprawa ma się nieco inaczej. Selekcja i motywacja - zrozumiałe, zrobi to Nawałka. Taktyka i stałe fragmenty: nie widzę tu mało doświadczonego trenera który mógłby przekazać jakieś newsy gościom grającym kilka poziomów wyżej od jego wiedzy, dlatego też moją wypowiedź skierowałem w stronę trenera bramkarzy, a nie selekcjonera. To tyle, teraz spadam na II połowę meczu na szczycie Śląsk - Podbeskidzie :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 19:16

Oooo...1:0 do przodu :roll: Pewnie znowu prze......w końcówce... :?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 19:30

3:0 :roll: ...remisik w końcówce :wink: :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone