To się nazywa pompowanie balona.
GSM napisał(a):Za określenie Polaczek obowiązkowa choć metaforyczna "kula w łeb" dla każdego przygłupa
.png)
GSM napisał(a):Za określenie Polaczek obowiązkowa choć metaforyczna "kula w łeb" dla każdego przygłupa.W normalnym społeczeństwie,normalni ludzie jako grzech największy widzą brak poszanowania dla własnego narodu i nie ma najmniejszego znaczenia ,że temu czy tamtemu niedorozwojowi chodziło o coś pobocznego ponieważ wykorzystuje do tego pogardliwe określenie własnych rodaków czyli sam siebie uważa za gów...(co akurat w tym przypadku jak najbardziej pasuje,ale niedopuszczalne jest uważać iż całość kraju ma tak samo)
.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):On tak zawsze grał. Taki stajl. Nieprawdopodobna łatwość w dochodzeniu do sytuacji (co tam Robak pokazał w II połowie i ile miał okazji) i równie nieprawdopodobna łatwość ich marnowania. Wykorzystywał zawsze jedną na pięć. Zwykle tą najtrudniejszą.
I dlatego powienien grać w Kmicie Zabierzów (bez obrazy dla Kmity oczywiście.
Max.
A nie w Wiśle czy nie daj buk reprezentacji.
Ale jak to mówią: "tonący Brożka się chwyta".
"tonący Brożka się chwyta"
.png)
alechandro napisał(a):...przygłup, niedorozwój, goowno... to określenia tego asa...
Kiedy przypominam sobie za jaką drobnostkę kiedyś dostałem bana![]()
Nie gardzę i nie lekceważę swojego narodu i swoich rodaków ale poszczególne jednostki tak...
Gajus.ems napisał(a):
Myślę, że określenia te wyrwałeś z kontekstu.
.png)

Kiepura napisał(a):Bo na tej pozycji mamy jednego, podobno "klasy światowej" napastnika, który w kadrze gra słabo a od czasu do czasu średnio i który nota bene również seriami marnuje setki ale to mało kto zauważa.
I...
I to by było na tyle.
.png)
anakin napisał(a):Czy się to komuś podoba czy nie - mamy takiego napastnika.
Nie powiesz mi, że Bayern czy Man.U (np) wywalą 25 baniek ojro na "pinokia".
Nie powiesz mi, że 24 bramki w Budneslidze + bodajże 10 w LM to przypadek.
.png)
Kiepura napisał(a):Tą samą miarę stosuje do RL.

.png)
Lewy w tej chwili, to jedyny ( może Piszczek jeszcze ) europejskiej klasy zawodnik w naszym zespole.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Deyna czy Boniek nie zawsze zachwycali.
Kiepura napisał(a):Może jak powtórzy coś takiego co kiedyś Boniek w meczu z Albanią zrobił ?
Ale powszechna ocena (i cena) piłkarzy to rzecz bardzo niewymierna.