Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 31.08.2013 12:39

wypisz, wymaluj ss-mani jacyś. Ukarać ich, zakazać, zabronić, wyrzucić, napiętnować.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2013 11:41

Kurde przegralismy z Legią mimo, że zagaliśmy dużo lepiej. No cóż, gramy jak nigdy przegrywamy jak zwykle.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 01.09.2013 15:53

To kara za brak zasad ...nie można dźgać nożami,nie można gwizdać i wyklinać okrutnie na minucie ciszy ku czci poległych w wypadku kibiców drużyny rywala,nie wolno promować syjonizmu czyli faszyzmu.Nie no naprawdę przyjemnie jest tak sobie powymieniać mając na uwadze,że sam się lubujesz w wypominaniu innym klubom ich wedle Ciebie straszliwych niegodziwości :)
Ważne zwycięstwo bo doganiamy Górnika i Lechię
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2013 16:36

Niegodziwości wypominam każdemu klubowi łącznie z debilami z Cracovii. :)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.09.2013 20:30

Brożek do kadry

Będzie się działo :wink: :lol:

A poważniej to posiedzi na ławie. Inna sprawa, że gorzej od Boskiego "jakby tu nie złapać kontuzji i się nie zmęczyć" Roberta w kadrze nie da się nie zagrać.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 03.09.2013 20:45

Kiepura napisał(a):Inna sprawa, że gorzej od Boskiego "jakby tu nie złapać kontuzji i się nie zmęczyć" Roberta w kadrze nie da się nie zagrać.

Musisz jeszcze dodać Piękny. Piękny i Boski Robert Lewandowski. :wink:
A tak na poważnie, to kogo widziałbyś w formacji ataku :?:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.09.2013 20:55

walp napisał(a):A tak na poważnie, to kogo widziałbyś w formacji ataku :?:

Szczerze mówiąc to bida z nędzą.

No i dlatego Lewandowski mimo kiszki jaką odwala w kadrze może być pewny placu.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 03.09.2013 21:07

Kiepura napisał(a):
walp napisał(a):A tak na poważnie, to kogo widziałbyś w formacji ataku :?:

Szczerze mówiąc to bida z nędzą.

Otóż to. I ja mam jakieś złe przeczucia, mimo optymistycznego z reguły nastawienia przed ważnymi meczami ligowymi, a tym bardziej kadry. I jakiś zły duch podpowiada, że to może być pogrzeb naszej narodowej .... :(
Kiepura napisał(a):No i dlatego Lewandowski mimo kiszki jaką odwala w kadrze może być pewny placu.

Ale mimo kiszki jaką odwala, myślę, że jeszcze możemy na niego liczyć.
A może będzie tak - tu jednak znowu objawia się mój optymizm - jak mówi Prezes Zibi: Strzeli dwa gole w następnym meczu i znowu będzie noszony na rękach :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.09.2013 21:15

walp napisał(a):A może będzie tak - tu jednak znowu objawia się mój optymizm - jak mówi Prezes Zibi: Strzeli dwa gole w następnym meczu i znowu będzie noszony na rękach :wink:

Dokładnie tak. Byle tylko to nie były bramki w meczu już o pietruszkę.
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 04.09.2013 06:58

Gdyby to było wiosną to naturalnym wyborem z polskiej ligi byłby Korzym, który do feralnego meczu był w wyśmienitej formie. On gdyby rozkładał ręce to tylko po to żeby "szafy poprzestawiać". A swoją drogą to się zastanawiam dlaczego Waldek nie powołał Piecha, w sumie jego najlepiej zna. ;) Gdybym ja wybierał - postawiłbym na Saganowskiego, on przynajmniej ma za sobą kilka meczy na wyższym poziomie niż polska Ekstraklapa znaczy się Ekstraklasa. ;)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 04.09.2013 07:24

Z wymienionych przez Ciebie zdecydowanie najbardziej życzyłbym sobie Korzyma. :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 04.09.2013 07:51

DCK napisał(a):Gdyby to było wiosną to naturalnym wyborem z polskiej ligi byłby Korzym, który do feralnego meczu był w wyśmienitej formie.

Gdyby ... I to jest właśnie jeden z podstawowych problemów w polskiej kadrze: brak stabilizacji i nieustanne zmiany, eksperymenty itp.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 04.09.2013 08:56

ja bym sprawdził Pawłowskiego z Malagi na szpicy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.09.2013 10:32

DCK napisał(a): Gdybym ja wybierał - postawiłbym na Saganowskiego, on przynajmniej ma za sobą kilka meczy na wyższym poziomie niż polska Ekstraklapa znaczy się Ekstraklasa. ;)

Sagan ma 35lat więc nie jest perspektywiczny.
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 04.09.2013 11:14

Serce w pasy napisał(a):
DCK napisał(a): Gdybym ja wybierał - postawiłbym na Saganowskiego, on przynajmniej ma za sobą kilka meczy na wyższym poziomie niż polska Ekstraklapa znaczy się Ekstraklasa. ;)

Sagan ma 35lat więc nie jest perspektywiczny.

Brożek ma 30 lat więc chyba też żadna perspektywa;wybrałbym Saganowskiego na ten konkrety dwumecz w obliczu plagi kontuzji. Podobnie jak Ty, wolałbym stawiać na młodzież więc może tak jak Sven proponuje Pawłowski w ataku?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone