Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arb
Cromaniak

Postnapisał(a) arb » 28.08.2013 18:42

Ja jakoś tak życzyłbym jednak aby publika we Wrocławiu przeżyła coś takiego oraz... aby tego meczu we Wrocławiu nie zapomniał nikt (do końca trzeba przesłuchać!).

pozdrawiam!
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 28.08.2013 18:44

slapol napisał(a):...jest szansa :wink: :lol: )

A ja bym nie odpuszczał.
Mam wrażenie, że pierwsza połowa będzie wasza i napędzicie im stracha.

I o to chodzi ... bom tez realista ;)

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.08.2013 18:46

Kiepura napisał(a):,,,,

Ja tam siąde przed telewizorem (boście żłośliwce wszystkie bilety wykupili :evil: :D ) z założeniem, że się da....

No nie mów tylko, że wybierałeś się do Wrocka na rewanż.... :wink: :lol:

Mecz z 2000 roku pamiętam, bo mam tyle latek, że mogę :lol: , a na pożegnanie z pucharami taką brameczkę jak z Barcelona biorę w ciemno... :lol:
Pozdrav
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.08.2013 18:55

Dzięki weldon i arb za "dobre słowo", ale ...pozostaję przy swoim - nie z tym przeciwnikiem, nie w tej sytuacji kadrowej i kartkowej, nie po takim wyniku z Andaluzji.
Jak nie będzie lańska i dobry mecz z zaangażowaniem - kupuję, a jak zdarzy się lańsko po słabej postawie - też kupuję, bo nie mam wyjścia.... :mrgreen:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 28.08.2013 19:17

slapol napisał(a):
Kiepura napisał(a):,,,,

Ja tam siąde przed telewizorem (boście żłośliwce wszystkie bilety wykupili :evil: :D ) z założeniem, że się da....

No nie mów tylko, że wybierałeś się do Wrocka na rewanż.... :wink: :lol:

Rozważałem, ale zanim dokonałem rozważnego namysłu toście wykupili. :evil:

Złośliwce nie ludzie :D
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 28.08.2013 19:33

Realnie to powinni wygrać, ale w bez odrobiny szczęścia się nie da. Takie życie.
Śląsk może nie awansuje, ale wygrać może, jako REALISTA Wam to mówię.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 28.08.2013 20:01

slapol napisał(a): - nie z tym przeciwnikiem, nie w tej sytuacji kadrowej i kartkowej, nie po takim wyniku z Andaluzji.

No i bez Wielkiego Śląska ;)

Nie, żebym wieścił cuda, ale jak znam życie, to Śląsk wyjdzie w najmocniejszym składzie, a Sevilla w słabym i dlatego pierwsza połowa może być ciekawa.

A potem Sevilla się wzmocni ... i tyle :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.08.2013 20:05

weldon napisał(a):Nie, żebym wieścił cuda, ale jak znam życie, to Śląsk wyjdzie w najmocniejszym składzie, a Sevilla w słabym i dlatego pierwsza połowa może być ciekawa
A potem Sevilla się wzmocni ... i tyle :?

A Ty znasz się coś na tym czy po prostu MUSISZ pisać?
Tak z ciekawości pytam.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.08.2013 20:15

Dla Legii za późno,Ślask jeszcze może zdążyć,baranów nigdzie nie brakuje (zwłaszcza w W-wie)
http://wsumie.pl/sport/70843-uboj-rytua ... -mistrzow#
a górnicy z Karagandy w Szkocji tez sobie radzą nieźle ;)
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 29.08.2013 16:39

Skoro za dużych szans w meczu już nie ma, to wypada trzymać kciuki za Śląsk w czasie losowania i życzyć szczęścia w piątek.

Co prawda, wybierają jedną z 30 drużyn, ale, jakby nie patrzeć, szanse ma każdy :)

Pozdrawiam
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 29.08.2013 22:23

Otwarta, ofensywna gra Śląska jednak się nie opłaciła. Szkoda. Uprzedzając lamenty o słabości polskiej piłki przypomnę, że w czerwcu Śląsk z Legią również przegrał 5:0, a więc taka wygrana Sewilli o niczym nie świadczy.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2013 22:39

Po 5 bramce poszedłem ze stadionu do domu. Otwieram neta, patrzę czy nie ma "siódemki" :roll: - nie ma, czyli najniższy wymiar kary :lol:
No po prostu katastrofa :? , 42 000 ludzi patrzyło na ten blamaż :(
Jeśli skończyłoby się na 1:2 po dobrej grze na pewno nikt nie miałby pretensji, a tak :?:
Znowu dziurawe ręce Gikiewicza na "dzień dobry" i pozamiatane.
Nawet nie wiem, czy chciałbym by trafili na szczęśliwy los :? , może niech skupią się na lidze, by nie grać w ekipie 9-16.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 29.08.2013 22:48

Posypała się obrona posypała się gra. Plus braki kondycyjne. Plus krótka ławka. Plus różnica klasy jednak.
sirk
Croentuzjasta

Postnapisał(a) sirk » 29.08.2013 22:54

Wpie..l niezły z niemal rezerwą Sevilli, aż żal było patrzeć na te wynalazki typu Ostrowski czy ten Gavish, czy jakoś tam, który chyba wierzy, że jego moc we włosach leży. Otóż nie leży. Goalkeeper też swoje zrobił. Przygnębiający "spektakl".
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2013 23:04

Zgadzam się z Wami, wszystko się zesrało....a najbardziej odczuwalny był brak walki - na co jednak liczyłem :?
Na następny mecz przyjdzie max. 10 000 luda i tyle...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone