slapol napisał(a):Ja się cieszę na te widoki
To Ty Slapek nie jesteś Polakiem
.png)
slapol napisał(a):A ja teraz z innej bańki....
Zerkając na ostatnie mecze można już istotnie zauważyć nowe, budujące się stadiony.
Górnik, Jagiellonia, Podbeskidzie.... kolejne fajne obiekty. Chyba niedługo w Europie nie będziemy się już wstydzić z tego powodu - co więcej, wiele krajów w tym zakresie będzie za nami![]()
Wiem, wiem....... nie atakujcie, że mało kibiców, że obiekty za duże.... itp. itd.
Ja się cieszę na te widoki
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Ja się cieszę na te widoki
To Ty Slapek nie jesteś Polakiem
Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):A ja teraz z innej bańki....
Zerkając na ostatnie mecze można już istotnie zauważyć nowe, budujące się stadiony.
Górnik, Jagiellonia, Podbeskidzie.... kolejne fajne obiekty. Chyba niedługo w Europie nie będziemy się już wstydzić z tego powodu - co więcej, wiele krajów w tym zakresie będzie za nami![]()
Wiem, wiem....... nie atakujcie, że mało kibiców, że obiekty za duże.... itp. itd.
Ja również. Od zawsze pisałem, że jedynymi wygranymi Euro 2012 będą kibice. Ot, chichot historii.
Za 1,5 roku poza Widzewem i Ruchem reszta będzie miała nowe stadiony. Na tle nawet lepszych lig od naszej będzie to baza nowocześniejsza a napewno nowsza.
O kibiców się nie martw. Widać już schyłek "zawziętych". Skończy się nagonka medialna, wróci finansowanie z tytułu zakładów bukmacherskich, poziom ligi się podniesie to i stadiony się zapełnią.
.png)
slapol napisał(a):Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):A ja teraz z innej bańki....
Ja również. Od zawsze pisałem, że jedynymi wygranymi Euro 2012 będą kibice. Ot, chichot historii.
Za 1,5 roku poza Widzewem i Ruchem reszta będzie miała nowe stadiony. Na tle nawet lepszych lig od naszej będzie to baza nowocześniejsza a napewno nowsza.
O kibiców się nie martw. Widać już schyłek "zawziętych". Skończy się nagonka medialna, wróci finansowanie z tytułu zakładów bukmacherskich, poziom ligi się podniesie to i stadiony się zapełnią.
Yes, yes.... jeszcze zauważymy, że X-klubowi mistrzostwo się nie należy, bo pewnie zagra krzywo w pucharach i z Azerbejdżanem nic nie zwojuje.....
A tu o mistrzostwie decydują punkty i tabelka - proste do bólu....
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Ty Bocian, ja chyba nie jestem Polakiem....![]()
![]()
Może dlatego tak Cie lubię... Szkopie wrocławski![]()
Choć najwięcej Twojego nazwiska jest w Krakowie
.png)
Kiepura napisał(a):podszywacz napisał(a):U nas podobno ma być na czerwono na meczu z Ruchem w piątek. Zobaczymy czy się tak jak w Wawie towarzystwo zmobilizuje.
To raczej tylko młyna dotyczy.
Wyobrażasz sobie siedemdziesioletnich dziadków ze Zwierzyńca czy Czarnej Wsi którzy jeszcze na Kawule chodzili, że przyjdą w czerwonych koszulkach ?
Wszyscy na mecz przychodzimy ubrani na czerwono, młyn ma prezentować się efektownie zarówno pod względem wokalnym jak i wizualnym.
Kibiców z innych sektorów także zachęcamy do przyłączenia się do tej inicjatywy.
.png)
Jacek S napisał(a):Wreszcie wygrana na wyjeździe...udało się
W 2015 roku na Stadionie Narodowym w Warszawie odbędzie się finał rozgrywek Ligi Europy
.png)
.png)
Jacek S napisał(a):W 2015 roku na Stadionie Narodowym w Warszawie odbędzie się finał rozgrywek Ligi Europy
podszywacz napisał(a):
Jak nie jak tak? Nie liczę że jeden z drugim dziadek przyjdzie w meczowym T-shircie ale może narzucić na siebie czerwony golf, półgolf, sweter, kamizelkę, wiatróweczkę itp, itd.![]()
mama_Kapiszonka napisał(a):Potrzebuję Waszej pomocy: jako kibiców, jako znanych mi osób, jako znawców rzeczy.
W lutym ruszyliśmy z pewnym projektem: platforma sportowa http://www.wspieramyklub.pl
.png)
Kiepura napisał(a): Jak strona zacznie "chodzić", to się wypowiem. Słowo harcerza![]()
Bo na razie to baner tylko jest. Przynajmniej u mnie.