Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.05.2013 15:09

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):Doświadczenie mówi: Będzie remis. Po nudnym meczu.

A jaki był wczorajszy :?: :wink:

Nudny i na słabym poziomie. Co nie przeszkadzało w dobrej zabawie na trybunach.
Ale co to ma do rzeczy czyli meczu Legia-Lech ?

No, nie trafiłem z wynikiem, a wszystko przez to, ze Możdżeń napalony był. Jakby przestał biec to młodszy Kosecki wystrzeliłby 34 rząd trybun i zostałoby zero-zero. Szału nie było, ale nie można powiedzieć, że mecz był nudny, także i tu nie trafiłem. :(
Zimna kalkulacja wskazuje, że lepiej żeby mistrzem była drużyna z Poznania. Ale to już raczej trudno sobie wyobrazić. Choć dopóki piłka w grze...

podszywacz napisał(a): zostanie majstrem.

Sven napisał(a):"Majster 2013"

Powariowaliście ? Niemiecczyzną leci, że hej. Rozumiem tych z Wielkopolski, bo oni po swojemu gadają, ale...

weldon napisał(a):Jest

:D

Ze stadionu nadajesz ? Na której trybunie siedzisz ? :D

Edit. Byłbym zapomniał, hitem meczu buty pani kierownik drużyny Legii :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2013 15:36

Kiepura napisał(a):Ze stadionu nadajesz ? Na której trybunie siedzisz ?

Jakaś taka niebieska ... :?

Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.05.2013 15:44

weldon napisał(a):
Kiepura napisał(a):Ze stadionu nadajesz ? Na której trybunie siedzisz ?

Jakaś taka niebieska ... :?

Trzyosobowa kanapa i taka niebieska błyskotka na dachu ?
To na Vipach jesteś. :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2013 15:58

Tak na poważnie, tow telewizji sobie z dzieckiem obejrzałem :)

U vipów towarzystwo takie ... sobie ;)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.05.2013 16:20

weldon napisał(a):Tak na poważnie, tow telewizji sobie z dzieckiem obejrzałem :)

Mów tak od razu. Znaczy się loże supervip sobie wykupiłeś. :D Prawie skybox.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2013 16:29

Dziś Noc Muzeów. Od tego wyniku zależało, czy puszczę dziecko na miasto :D

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2013 18:45

Z przerwami ale zerkam na trzeci dziś mecz "ekstraklasy"-tego sie nie da ,q..wa ,oglądac ;)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 18.05.2013 19:19

Było ZACNIE :)...momenty kiedy nie tylko Żyleta ale dosłownie wszystkie trybuny na raz "wyły" to prawdziwa petarda
Sam mecz muszę jak zawsze kiedy jestem na stadionie obejrzeć dokładnie raz jeszcze w TV(choć na Pogoni wystarcza mi sam stadion ;)) aby móc dokładnie ocenić grę,ale jednak przewagę w sytuacjach mieliśmy choć generalnie dość wyrównane spotkanie.Mimo wszystko do mistrzostwa jeszcze konkretna droga bo to polska liga jest,a my nie nazywany się Barcelona aby móc być pewnym na 100%,że poklepie się spokojnie trzech kolejnych rywali.Tytuł jednak w końcu będzie!,MUSI kurcze być

Muszę jeszcze przyznać,że nieustannie mam lekką bekę z tych wszystkich co to z takim namaszczeniem koncentrują się na każdym legijnym słowie(święte jest,a co ;)).To tylko daje pretekst do kolejnych takich "butnych" zdań jako,że jak widać działa i w relaks autorów wprowadza
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.05.2013 21:39

Obejrzałem ten "mecz na szczycie".
Jaka liga taki szczyt.
Tyle...

Ale to pikuś w porównaniu z meczem Podbeskidzie - Piast.
Takiego drewna nie widziałem dawno.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.05.2013 01:51

GSM napisał(a):Było ZACNIE :)...momenty kiedy nie tylko Żyleta ale dosłownie wszystkie trybuny na raz "wyły" to prawdziwa petarda
Sam mecz muszę jak zawsze kiedy jestem na stadionie obejrzeć dokładnie raz jeszcze w TV(choć na Pogoni wystarcza mi sam stadion ;)) aby móc dokładnie ocenić grę,ale jednak przewagę w sytuacjach mieliśmy choć generalnie dość wyrównane spotkanie.Mimo wszystko do mistrzostwa jeszcze konkretna droga bo to polska liga jest,a my nie nazywany się Barcelona aby móc być pewnym na 100%,że poklepie się spokojnie trzech kolejnych rywali.Tytuł jednak w końcu będzie!,MUSI kurcze być

Muszę jeszcze przyznać,że nieustannie mam lekką bekę z tych wszystkich co to z takim namaszczeniem koncentrują się na każdym legijnym słowie(święte jest,a co ;)).To tylko daje pretekst do kolejnych takich "butnych" zdań jako,że jak widać działa i w relaks autorów wprowadza

Rozumiem, że do mnie pijesz. ;) Jak coś piszę to faktycznie staram się koncentrować na każdym swoim słowie, coby nie pier*olić zanadto. Być może dlatego niepotrzebnie koncentruję się też na pieprzeniu innych... ;)

Dzisiejszy mecz obejrzałem w towarzystwie kolegi legionisty na jednej kanapie. Było miło, potem ruszyliśmy na miasto, następnie zlądowaliśmy u niego w miłym towarzystwie. Właśnie powróciłem. Na serio nie mam problemu z różnej maści sympatykami. :) W poprzedniej rundzie zabrałem na stadion kolegę - zagorzałego kibica Pogoni Szczecin. :)

Co do meczu to słabizna z obu stron.. Lech sie zesrał i nic nie zagrał. Legia lepsza, choć lepsza nie znaczy dobra.. W pucharach jak się nie poprawią to będzie słabo.

Na trybunach pięknie. Lech na niebiesko wiadomo, ale Warszawiacy ładnie się postarali i właściwie cały stadion na biało - godnie to wyglądało (warszafka by powiedziała 'przyszliście chamy bo my tu gramy', ale dziś po raz kolejny sami popędzili). ;) Tylko nie zauważyłem oprawy.. (choć przyznaję, że mogło mi to umknąć..) ;)

Nie zgodzę się, że do mistrzostwa Legii pozostała jakakolwiek droga. Wszystko już pozamiatane. Liga się dzisiaj skończyła. Gratulacje dla Legii. Szkoda, że Lech nie trafił z tą formą akurat na jakiś marny, ligowy sezon jak np. rok temu.. Oby w następnym była jakaś ciekawa walka, bo to nakręcało sporo osób.

Pozdrowienia dla normalnych łobuzów z wszelkich ekip. :)
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 19.05.2013 13:11

anakin napisał(a):Obejrzałem ten "mecz na szczycie".
Jaka liga taki szczyt.
Tyle...

Ale to pikuś w porównaniu z meczem Podbeskidzie - Piast.
Takiego drewna nie widziałem dawno.

Ja widziałem :D
Ruch-Pogoń w piątek :D
Ostatnie 20 minut kolesie ledwie kończynami przebierali :D
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 20.05.2013 13:15

Na spotkaniu gościła grupa kuzynów alessandro ;)

Obrazek

Obrazek
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.05.2013 13:31

Cały stadion na biało - bardzo ładna akcja kibiców. U nas podobno ma być na czerwono na meczu z Ruchem w piątek. Zobaczymy czy się tak jak w Wawie towarzystwo zmobilizuje.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 20.05.2013 18:15

podszywacz napisał(a):U nas podobno ma być na czerwono na meczu z Ruchem w piątek. Zobaczymy czy się tak jak w Wawie towarzystwo zmobilizuje.

To raczej tylko młyna dotyczy.
Wyobrażasz sobie siedemdziesioletnich dziadków ze Zwierzyńca czy Czarnej Wsi którzy jeszcze na Kawule chodzili, że przyjdą w czerwonych koszulkach ?

Ale mecz istotnie istotny. Ja się przynajmniej wychowałem w takich czasach, że był to najważniejszy mecz ligowy w Polsce.
Dopiero potem przyszły wynalazki medialne typu Derby Polski :lool:

A kibice Ruchu to moim zdaniem najlepiej prezentująca się ekipa przyjazdowa w Krakowie.

GSM napisał(a):Na spotkaniu gościła grupa kuzynów alessandro ;)

Sądząc po ostatnich wpisach w temacie o LM on się raczej z nimi (ani z Wami) nie indentyfikuje. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.05.2013 18:40

A ja teraz z innej bańki....
Zerkając na ostatnie mecze można już istotnie zauważyć nowe, budujące się stadiony.
Górnik, Jagiellonia, Podbeskidzie.... kolejne fajne obiekty. Chyba niedługo w Europie nie będziemy się już wstydzić z tego powodu - co więcej, wiele krajów w tym zakresie będzie za nami :)
Wiem, wiem.... :wink: ... nie atakujcie, że mało kibiców, że obiekty za duże.... itp. itd.
Ja się cieszę na te widoki :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone