Hvar chcesz zobaczyć w jeden dzień?

ARTUR_KOLNICA napisał(a):Fajne miejsca, ciekawy tekst w lipcu czekam na kolejną relację![]()
Aldonka napisał(a):Jakoś mnie wcześniej ominęła przyjemność skosztowania tej relacji, no ale lepiej późno niż wcaleWarto było przeczytać od początku do końca jednym tchem. Piękne zdjęcia. Mam nadzieję, że i tegoroczne wakacje będą zakończone relacją
kiniaa napisał(a):hej Dave swietna relacja i fotki rowniez
Tez mieszkam w UK i wybieramy sie w okolice Breli w sierpniu ale postanowilam ze jedziemy od razu z Anglii, zaczepimy po drodze o poludnie Francji, Wenecje we Wloszech a pozniej Makarska Riviera)
piotrf napisał(a):Dziękuję za fajną relację i życzę udanego wyjazdu w tym roku . Jestem przekonany , że uda Wam się odwiedzić Hvar tak jak zaplanowałeś i będziecie się dobrze bawić![]()
![]()
Pozdrawiam
Piotr
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Dave, masz jakiś namiar na kwaterę na Hvarze?
Możesz podesłać linka?
dave.pl napisał(a):piekara114 napisał(a):
Cześć,
termin nasz już znasz, a będziemy stacjonować na ul. Vincenza (gdzieś nad kortami tenisowymi), a planowana jest plaża właśnie w kierunku Caklje.
A Wy od kiedy stacjonujecie w Podgorze?
Pozdrawiam
Hej![]()
Będziemy od 20-go lipca na ul.Braće Letica
Więc trzymajcie w lodówce zimnie Karlovaćko![]()
Pozdr!
henius34 napisał(a):wiila Ypsylon w Świętej Niedzieli
kiniaa napisał(a):hej Dave swietna relacja i fotki rowniez
Tez mieszkam w UK i wybieramy sie w okolice Breli w sierpniu ale postanowilam ze jedziemy od razu z Anglii, zaczepimy po drodze o poludnie Francji, Wenecje we Wloszech a pozniej Makarska Riviera)
kaeres napisał(a):Jak widzę o Breli i Dalmacji można bez końca i chociaż wszystko się powtarza to czyta się i ogląda z niesamowitą przyjemnością.
Twoja relacja jest świetna, czułem jakbym był w Breli ... znów
Pauletta napisał(a):Piękna Brela, chcemy urlopu!!!!!![]()
Powrót do Nasze Relacje z podróży