napisał(a) anakin » 05.01.2022 09:38
kaeres napisał(a):Jakim sposobem chcesz uniknąć spraw bezpośrednio związanych z pandemią i możliwości podróżowania w wakacje, których tytuł tematu dotyczy ?
Szczepionki i związane z nimi paszporty Covidowe są NAJBARDZIEJ BEZPOŚREDNIĄ przyczyną i sensem tego wątku.
A gdzie przeczytałeś, że chcę uniknąć?
Ten wątek jest niezbędny, a im bliżej wakacji, tym niezbędny będzie bardziej.
Ale będzie on wolny od "covidian", "płaskoziemców", czy jak tam, w poprzednim wątku siebie nawzajem nazywali.
Wielokrotnie prośby o normalną dyskusję nie przyniosły żadnego skutku, dlatego takiej dyskusji nie będzie.
Jest zasadnicza różnica między rozmową o wakacjach w dobie pandemii, a dyskusją o szczepionkach, prowadzoną między jej zwolennikami i przeciwnikami.
Jakoś dziwnym trafem, odkąd temat szczepionek został zamknięty, wielu z "fachowców" udzielających się w tamtym temacie dziwnie zamilkło.Ciekaw jestem dlaczego........
Nie chcesz się szczepić to się nie szczep, chcesz to idź i się kłuj.
Na tym forum nikogo to nie interesuje i nie będziemy się nad tym kompletnie rozwodzić.
I jak powiedziałem - tego typu posty będą usuwane, a ich autorzy, notorycznie łamiący ten zakaz, będą odpowiednio nagradzani.Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe, bo szczerze powiedziawszy nie mam zamiaru tego samego tłumaczyć co tydzień.