.png)
.png)
.png)
.png)
kobrat napisał(a):Witam , wlasnie wrocilem z Pakostane, to chyba najfajniejsza i najtansza miejscowosc w jakiej bylemjakby ktos mial pytanie , to sluze pomoca , pozdrawiam
FUX napisał(a):O piaszczystych plażach pisałem.
To między centrum a Kozarica to nieporozumienie.
Na północ masz piszczystą, pinie, knajpkę. Koniec miasta.
.png)
.png)
.png)
Grendel72 napisał(a):kobrat napisał(a):Witam , wlasnie wrocilem z Pakostane, to chyba najfajniejsza i najtansza miejscowosc w jakiej bylemjakby ktos mial pytanie , to sluze pomoca , pozdrawiam
Witaj kobrat, jeśli wszystko pójdzie ok to za tydzień będę zaczynał 12-dniowy turnus w Pakostane. Czy mógłbyś wyjaśnić dlaczego piszesz najtańsza? bo jeśli jest najfajniejsza to tym bardziej się cieszę, że właśnie tam jedziemy. Wybór podjęty został po lekturze Forum i opiniach, które dość jednoznacznie wskazywały, że akurat ta lokalizacja jest lepsza od ciut za małego Drage i mniej wyrazistego choć większego Biogradu na Moru.
Czyżby było tam taniej np. w knajpach niż w innych regionach Chorwacji - to byłoby zbyt piękne
Jedziemy czwarty raz do Cro i pierwszy raz w ten rejon. Z Pakostane tak jak zawsze będziemy sporo jeździć i zwiedzać. Oczywiście punktami obowiązkowymi będzie Krka i Kornati, Zadar, Sibenik, Nin. Nie wiem czy damy radę "zaliczyć" Split czy Trogir, może choć Primosten, bo to jednak już trochę dalej. Mam też pytanie dot. wizyty na pobliskich wyspach Vir i Pag - gdybyście mieli pojechać na jeden dzień i podziwiać przyrodę czy zabytki oraz oczywiście poplażować to na którą z nich?FUX napisał(a):O piaszczystych plażach pisałem.
To między centrum a Kozarica to nieporozumienie.
Na północ masz piszczystą, pinie, knajpkę. Koniec miasta.
Fux czy chodzi może o plaże opisaną na obrazku jako Pilatusa czy Buzakovina? A może jeszcze co innego i gdzie indziej?
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne