.png)
wierad napisał(a):antjacek napisał(a):W poprzednich latach chyba w 2011 byłem w Breli ale zainteresowała mnie zmiana. Po tygodniu z żoną postanowiliśmy pojechać do Pakostane. Przepiękne miejsce cudowne stare miasto cmentarz na górze z knajpką na skarpie. Po pierwszej euforii idziemy do wody i ZONK. Zimna woda jak szlak wiatr jak .... Co jest grane pytamy turystów z Polski - podobno przypływ. Ale w tym samym dniu w Breli pięknie i ciepło. Po jednym dniu nie wytrzymaliśmy i wyjazd do Breli bezpośrednio jadę na plaże i do wody. Cudowna ciepła. Zostajemy !!!
Chyba Riwiera Makarska ma specyficzny klimat. Chronione od morza przez wyspy plaże są bardziej ciepłe. Nauczka na przyszłość masz dobrze nie szukaj dziury w całym. Pozdrawiam
A czy to nie był przypadkiem Primosten a nie Pakostane. Z opisu bardziej wygląda na Primosten.
.png)
.png)
.png)
.png)
kobrat napisał(a):dzis otrzymalem taki mail od wlascicielki Apartamentu z Pakostane do ktorej kiedys pisalem zapytanie - luksusowe apartamenty za niska cene . Ciekawe do ilu ludz powysylala ??? i czy ktos w to wierzy ??
"Mam nadzieję, że masz to wkrótce, mam zamiar Wielka Brytania, York, podróże i stracił torbę wraz z paszportem i kartą kredytową.Ambasada jest skłonny dać mi latać bez mojego paszportu. Mam tylko mój bilet i zapłacić rachunki hotelowe. Niestety, nie mam pieniędzy, moja karta kredytowa może pomóc, ale to jest również w torbie. Podjąłem już kontakt z mojego banku, ale potrzebują więcej czasu, aby wysłać mi nowy. Chciałem zapytać, czy możesz pożyczyć mi 1,700EUR tak szybko, jak to możliwe, że ci go z powrotem tak szybko, jak się tam dostać. Muszę dostać następny lot.Pieniędzy za pośrednictwem Western Union jest najlepszym sposobem.
Czekam na Twoją odpowiedź
Dziękujemy za zapytanie
-
Irena Andrić Pakoštane"
i co wy na to ??? he he adres email sie zgadza, ma tez piekna strone internetowa
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne