Takie płytkie plaże to coś dla mnie - mogłabym siedzieć w tej wodzie dłuuugo (temperatura już nie przeszkadza
Kaczkami zrobiłaś mi dzień - są słodkie
.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Cudne zdjęcia! Bora ma ten plus, że oczyszcza powietrze przez co widoki są oszałamiające!
Kapitańska Baba napisał(a):Takie płytkie plaże to coś dla mnie - mogłabym siedzieć w tej wodzie dłuuugo (temperatura już nie przeszkadza) bo na głębokościach nie czuję się pewnie
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Kaczkami zrobiłaś mi dzień - są słodkie
.png)
.png)
AniaJ. napisał(a):Nam miasto Rab bardzo się podobało. Przypłynęliśmy rano, z Pagu, trochę ludzi było, ale na pewno mniej niż wieczorem.
Habanero napisał(a):Już nie pamiętam co nam w Harpunie nie zagrało, ale doskonale pamiętam Rab,
który należy do naszych ulubionych chorwackich miast. Powiem więcej,
zrobił na nas większe wrażenie od pięknej, ale jednak malutkiej Korčuli.
Habanero napisał(a):Piękne zdjęcia i cała wyspa mega ciekawa. Widoki,
zwłaszcza te małe zatoczki z punktu widokowego bardzo zachęcające![]()
(już je zlokalizowałem)
Habanero napisał(a):U ciebie był kotek w kwietniku, a tu nasza tegoroczna hvarska kicia w rynnie
![]()
![]()
Hercklekot napisał(a):Za niedługo i ja tam będę - popłynę sobie łódeczką z Lun, gdzie mamy kwaterki, przynajmniej tak jest w planie.
Hercklekot napisał(a): Już i tak przemogłem się trochę z tym tegorocznym Pagiem, ale jedziemy ze znajomymi, którzy chcieli podróży jednodniowej, wiec nie za bardzo dało się jechać dalej na południe.. Zobaczymy. Ruszamy 23 sierpnia.
.png)
Bravik napisał(a):Oglądam Twoje foty i tak się zastanawiam - co Aga wrzuci na konkurs?
Franz napisał(a):Widzę, że monumentalna część Skopje także będzie - również po niej chodziliśmy, chociaż zdecydowanie wolę starówkę.
Franz napisał(a):A Rabowe formy piaskowców miłe oku.
.png)
.png)
.png)
wiola2012 napisał(a):Z przyjemnością przeczytałam obydwie legendy i chętnie przeczytam kolejne.
Bardzo ładnie pokazałaś miasto, a już zdjęcia z wieży, ze światłem zachodzącego słońca są rewelacyjne.
wiola2012 napisał(a):Ale długi rękaw na wakacjach w Chorwacji ?![]()
Oprócz bluzy na drogę przez Polskę, nigdy nawet nie brałam na wakacje nic grubszego
Powrót do Nasze relacje z podróży