Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

optymalizacja kosztów ZUS

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
optymalizacja kosztów ZUS

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2011 11:29

pytanie,
Czy ktoś z Was korzysta z tego typu rozwiązań, albo czy macie na to jakieś swoje pomysły. Poza nic nie robieniem :)

:D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 01.11.2011 11:46

Klasyki filmowe klasykami ale życie pisze nowe scenariusze.

Ostatnio mój szwagier "walczył" z dostawcą swego internetu który mu sie ciągle "wieszał". Nauczył się przy tym wielu pojęć informatycznych których nie znał,a dowiedział się o nich z infolinii dostawcy usług. Co z tego kiedy ta znajomość do niczego nie doprowadziła.W końcu przyjechał jakiś gościu z podwykonawczej firmy pogrzebał coś na słupie i szwagrowi internet chodzi że hej. Szwagier zapytał grzecznie - "a co Pan zrobił?" chcąc go ozłocić. Gościu odparł serdecznie i szczerze - "cosik tam porobiłem". Dla mnie jest to najnowszą postpeerelowską klasyką.
Fenomenalne i dziękuje tym którzy dotrwali końca mojego nieco przydługiego posta.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2011 17:45

bardzo pomocne to co piszesz

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.