Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłem, znajdując ten wątek
Bo okazuje się, że nie mam zajoba, fotografując okna, drzwi i inne detale a jeśli nawet mam, to nie tylko ja ...a zawsze to lepiej mieć jobla w szlachetnej kompaniji niźli samemu
Na początek coś niechorwackiego - czyli drzwi do meczet Murada Reisa w mieście Rodos
ynka napisał(a): Fajny wątek dodam coś os siebie, zdjęcia z Trogiru (...) cała kolekcja okien ale ktoś z moich najbliższych sformatował mojego laptopa i tyle mi się zachowało na fotosiku
Jest bardzo istotny powód, żebyś ponownie odwiedziła Trogir - trzeba odtworzyć kolekcję
W Trogirze na pewno patrzyliśmy w to samo okno... (czwarta fotka w Twoim poście)