Bocian napisał(a):Chodziło mi o to czy korzystałaś na co dzień?
Nie.
Ale rozumiem, że jak ktoś odwykł od stania przy zlewie, to za nic na świecie ze zmywarki nie zrezygnuje.
.png)
-Katka- napisał(a):Niedawno urządzałam kuchnię.
Jeśli mogę coś doradzić,
to absolutnie nie rezygnuj ze zmywarki.
45 to minimum. U nas są 4 osoby w rodzinie i 60 zapełnia się co drugi dzień.
Polecam zakupy w sieci. Wybierz w sklepie sprzęt. Sprawdź na ceneo, czasami naprawdę duża różnica w cenach sprzętu.
.png)
Roxi napisał(a):Teraz się zastanawiam nad zmywarką, bo zmieści mi się tylko 45cm. Niby piszą, że to za mała i się do niczego nie nadaje. Ja wyboru nie mam, albo taka albo wcale. Skoro się nie nadaje, to może lepiej wcale...
-Katka- napisał(a): U nas są 4 osoby w rodzinie i 60 zapełnia się co drugi dzień.
Polecam zakupy w sieci. Wybierz w sklepie sprzęt. Sprawdź na ceneo, czasami naprawdę duża różnica w cenach sprzętu.

.png)
Bocian napisał(a):-Katka- napisał(a):Niedawno urządzałam kuchnię.
Jeśli mogę coś doradzić,
Dokładnie tak. Albo Skąpiec.
Polecam sklep Morele.net
rafgrzeg napisał(a):Bocian napisał(a):-Katka- napisał(a):Niedawno urządzałam kuchnię.
Jeśli mogę coś doradzić,
Dokładnie tak. Albo Skąpiec.
Polecam sklep Morele.net
ale uważać na gwarancje w takich sklepikach... często to nie jest gwarancja producenta tylko gwarancja sklepu...
sklep pada i szukaj wiatru w polu... gwarancją wiadomo co wtedy można sobie zrobić...
znajomy kupił ekspres ciśnieniowy coś za około 4 tys bo był tańszy coś około 500 zł od ceny w euro czy media... sklep internetowy oczywiście dał...ale swoją...nie producenta...
Sklep padł...ekspres się popsuł po 6 miesiącach... i naprawa we własnym zakresie... aha sklep istniał już kilka lat na rynku...
czytać zatem jaka gwarancja jest na sprzęt...
.png)
FUX napisał(a):Fronty, okucia, IKEA.
marze_na napisał(a):Na początek obejrzyj galerię zdjęć kuchnii naszego pana Krzysia. Gość ma sporo ciekawych pomysłów. Może coś Cię zainspiruje.
.png)
Roxi napisał(a):Nad tą zmywarką tak się zastanawiałam, bo nigdy nie miałam i dlatego tak. Posłucham jednak bardziej doświadczonych i będzie 45. Z tego co czytałam to polecają Bosha, Electoluxa i Simensa.
.
Roxi napisał(a):
Nad tą zmywarką tak się zastanawiałam, bo nigdy nie miałam i dlatego tak. Posłucham jednak bardziej doświadczonych i będzie 45. Z tego co czytałam to polecają Bosha, Electoluxa i Simensa.
.png)
Bocian napisał(a):Roxi napisał(a):
Nad tą zmywarką tak się zastanawiałam, bo nigdy nie miałam i dlatego tak. Posłucham jednak bardziej doświadczonych i będzie 45. Z tego co czytałam to polecają Bosha, Electoluxa i Simensa.
Ja polecam Amice. Mamy 45kę i dużo pracuje. Z tym że to model na tamte czasy był jeden z wyższych. Nie ma co oszczędzać na tym. Powinna mieć funkcje połowy wsadu, ale teraz to chyba wszystkie mają. Co do programów, to z praktyki wiem, że najczęściej używa się jednego, 55 stopni C. Firma nie jest tak ważna jak dostępność serwisu.
.png)
jara napisał(a):ja mam Bosha,ale programy są wszędzie podobne i tak jak pisze Bocian,używa się jednego
.png)
marze_na napisał(a):jara napisał(a):ja mam Bosha,ale programy są wszędzie podobne i tak jak pisze Bocian,używa się jednego
Mamie też wybraliśmy boscha. Śmiga już parę latek.
45 cm zapełniają z tatem co dwa dni. A jak jest impreza, imieniny czy świąteczny rodzinny obiad to leci na trzy tury.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.