Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogłoszenia - Informacje Naprawdę Ważne.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2011 17:41

W tym dziale podajemy tylko ważne informacje (bez komentarzy) dotyczące forum, innych działów.....

Aby nakierować na naprawdę ważne informacje dotyczące nas wszystkich.

Nie chcę Wam zawracać "gitary" ale jeśli ktoś jeździ przez Austrię, to warto zajrzeć
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.01.2012 20:04

Miło mi napisać ,że łączne wpłaty uzyskane z dobrowolnych wpłat przy kupnie przez Was kalendarzy oraz z licytacji kalendarzy oraz książki na allegro razem wyniosły 1329 zł 10 gr.
Cel Bracia Mniejsi czyli Cichy Kąt- schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tarnowskich Górach.
Wielkie dzięki. :)
Jeszcze będzie na allegro koszulka Górnika Zabrze z podpisami wszystkich zawodnków od tajemniczego .
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.01.2012 13:01

Na forum Hyundaia pojawiła się informacja:

!!! OSTRZEŻENIE !!!! - do posiadaczy aut W ostatni Weekend w Piątkowy wieczór zaparkowaliśmy na publicznym parkingu. Jak wyjeżdżaliśmy z parkingu to zauważyłem naklejkę na tylnej szybie. Na szczęście kolega powiedział mi żeby się nie zatrzymywać bo ktoś może czekać aż ja wysiądę z samochodu Po dojechaniu do domu zdjąłem kartkę, która była zwykłym rachunkiem za paliwo. Po jakimś czasie otrzymałem tego maila OSTRZEŻENIE OD POLICJI DOTYCZY KOBIET I MĘŻCZYZN UWAŻAJCIE NA PAPIERY PRZYKLEJONE
DO TYLNEJ SZYBY AUTA TO NOWY SPOSÓB NA KRADZIEŻ SAMOCHODU (TO NIE JEST ŻART) O co więc chodzi ??? Parkujesz przodem. Wracasz do samochodu, odpalasz zaczynasz cofać aby wyjechać z miejsca parkingowego, oglądasz się do tyłu i widzisz kartkę na szybie przesłaniającą widok. Zatrzymujesz się i wysiadasz, żeby ją usunąć. Gdy zbliżasz się do tyłu samochodu złodziej wyskakuje znikąd, wsiada do auta i odjeżdża praktycznie cię potrącając. Dodatkowo moje panie założę się że wasze torebki są w samochodzie
i odjeżdżają razem z samochodem A więc tracicie samochód, pieniądze, dokumenty z adresem domowym no i pewnie klucze do domu. Tak więc wasz dom i osobowość są zagrożone. Parkując tyłem wyjeżdżasz do przodu nie zerkając na tylną szybę. TO JEST NOWY SPOSÓB ZŁODZIEI Jeśli zobaczycie kartkę na tylnej szybie cofając na parkingu NIE zatrzymujcie się, zdejmijcie ją po powrocie do domu. Prześlijcie tę wiadomość znajomym i rodzinie zwłaszcza kobietom - kobieca torebka zawiera wiele osobistych informacji
i dokumentów a nie chcielibyście żeby wpadło to w niepowołane ręce. PROSZĘ Powiadomcie swoich znajomych

Myślę, że to dość istotna sprawa :?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.04.2012 09:11

Uważam, że wszystkie ważne informacje winny być zawarte wyłącznie w dziale Chorwackie ABC
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 27.05.2012 21:53

Mnie spotkala nieco podobna sprawa w czasie pobytu w Polsce.
Jechale (chorwacka reistracja) z Katowic do Krakowa na spotkanie autorske z udzialem ludzi z cro.pl
Nagle podjerzda z tylu spory samochod na francuskich numerach. W nim 4 panow w gajerkach i trabia, daja signale swiatlamy, kierowca do mnie macha jakimsz znaczkem i kwitamy. Wszistko z celem zaczimania mnie. Pokazuja przez okna ze bym sie zaczymal na boku itp....Twalo to przez 10-15 km na autostradzie.
Wiedziale ze chodzi o jakisz przekrent i ( namiast wiciagnac kalacha) wiciagnowe komure, pokazale im i udale ze gdziesz dzwonie po czym zrezignowali. Czy ktosz mial podobne doswiadczenie? Pozdrawiam Leon
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 30.05.2012 06:52

Leon, na A4 ale między Gliwicami a Wrocławiem, dość regularnie w podobny sposób jeleni szuka jakieś cygańskie komando. Sam w marcu miałem okazję doświadczyć, próba zatrzymania mnie była dość desperacka ze spychaniem na awaryjny pas włącznie ale się nie dałem ;)
Temat znany podobno policji ale proceder kwitnie nadal więc uważajcie na siebie :!:
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 18.08.2014 18:33

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone