Bocian napisał(a):No i mafioso to facet....
Jeżeli to facet - ma coś z osobowością na bakier.
Bocian - tak czy siak. Nie powinneś bez powodu, od razu gościa po łbie walić.

.png)
Bocian napisał(a):No i mafioso to facet....

Bocian napisał(a):woka, siano tyczy się także ciebie...
Nie brałeś udziału w rozmowie, pozostań przy tym. Kim jestem, czy skończonym d... czy padło mi na mózg niech cie to nie zajmuje.
No i mafioso to facet....
woka napisał(a):Bocian napisał(a):No i mafioso to facet....
Jeżeli to facet - ma coś z osobowością na bakier.Na avatarku dostrzegam piersi kobiece więc odczytałem że to kobieta. (teraz myślę, że może być to również jakiś "ABS" - przedtem nie skojarzyłem)
Bocian - tak czy siak. Nie powinneś bez powodu, od razu gościa po łbie walić.
a Ty kiedyś narzekałeś na mnie:):)
.png)
Bocian napisał(a): Przecież na avatarku widać wyraźnie że to kaban z kajdanem.
woka napisał(a):Zaprawdę, myślałem że to niewiasta.
.png)
Ndrangheta napisał(a):majeczka napisał(a):Moje postanowienia na Nowy Rok to na pewno basen, codzienne śniadanie oraz nauka chorwackiego...![]()
Rzucać palenia nie muszę, niestety nie palę, kilogramów również nie zrzucam wydaje mi się, że raczej mieszczę się w normie... Dentysta, cóż niestety z tym również raczej nie mam problemów... ?
Ale na pewno Cro i narty... W tym roku ponownie Korcula, postanowiłam właśnie tam zwiedzić co nieco więcej...
Majeczko, a tego chorwackiego z czego lub z kim się uczysz? Może jakies namiary na materiały? Pozdrawiam.

woka napisał(a):Ndrangheta - napisz co oznacza ten twój avatarek, jak go odczytywać i kim jesteś ON czy ONA. ?
Ndrangheta napisał(a):zebik napisał(a):woka napisał(a):Zaprawdę, myślałem że to niewiasta.
No kaban jak kaban - ale typowy kark z kajdanem na szyi i na bank z pitbullem na krótkim łańcuchu i obowiązkowo dresik.
Zebiku nie przesadzaj. Dresiku używam raz w tygodniu. I zapewniam Ciebie, że nie noszę na sobie biżuterii wszelakiej. Bejsbola nie wożę w bagażniku bo to przestępstwo według prawa. Ale wożę kije golfowe. To jest lepsze. Ale dzięki Tigerowi Woodsowi się ten sport stoczył.
Mój nick jest pochodną moich podróży na południe Włoch, Sycylia, Kalabria.
Nawet czasami mam ochotę w innym dziale napisać relację. Kaban to jak ten kaban pastowany przez Pawlaka, sobie przypomniałem. Powiedziałem PAX . Bardzo chętnie się spotkam z Bocianem na jakimś browarku w CRO lub PL. Sławek luzujemy?