Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noworoczne postanowienia...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 16.01.2010 20:15

Bocian napisał(a):No i mafioso to facet....

Jeżeli to facet - ma coś z osobowością na bakier. :evil: Na avatarku dostrzegam piersi kobiece więc odczytałem że to kobieta. (teraz myślę, że może być to również jakiś "ABS" - przedtem nie skojarzyłem)

Bocian - tak czy siak. Nie powinneś bez powodu, od razu gościa po łbie walić. :hut:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 20:36

Bocian napisał(a):woka, siano tyczy się także ciebie...
Nie brałeś udziału w rozmowie, pozostań przy tym. Kim jestem, czy skończonym d... czy padło mi na mózg niech cie to nie zajmuje.
No i mafioso to facet....

a Ty kiedyś narzekałeś na mnie. :D :D :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.01.2010 20:56

woka napisał(a):
Bocian napisał(a):No i mafioso to facet....

Jeżeli to facet - ma coś z osobowością na bakier. :evil: Na avatarku dostrzegam piersi kobiece więc odczytałem że to kobieta. (teraz myślę, że może być to również jakiś "ABS" - przedtem nie skojarzyłem)

Bocian - tak czy siak. Nie powinneś bez powodu, od razu gościa po łbie walić. :hut:

Jeśli dla ciebie można określić osobowość po avatarku to wysoka ocena :) Przecież na avatarku widać wyraźnie że to kaban z kajdanem. Nie wydaje mi się żeby Ndrangheta się szczególnie przejął takim waleniem po głowie. Nick zobowiązuje :)
a Ty kiedyś narzekałeś na mnie :):):)

Jest wielu co bije Cie na głowę... :)
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 16.01.2010 21:25

:papa:
Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:32 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 16.01.2010 21:27

Bocian napisał(a): Przecież na avatarku widać wyraźnie że to kaban z kajdanem.

Co takiego proszę ????
Ja się na półświatku nie znam, więc nic a nic nie kumam.

Jeżeli jest tak jak piszesz ...... z gościem należałoby zrobić porządek. :wink: ( choćby za moje krzywdy - stanąłem w obronie jakiegoś podwójnego d.... ) :?: :?: :?: a fe.
Zaprawdę, myślałem że to niewiasta. :oops:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 21:29

woka napisał(a):Zaprawdę, myślałem że to niewiasta. :oops:

No kaban jak kaban - ale typowy kark z kajdanem na szyi i na bank z pitbullem na krótkim łańcuchu i obowiązkowo dresik.
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 16.01.2010 21:30

Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:31 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 16.01.2010 21:31

Ndrangheta napisał(a):
majeczka napisał(a):Moje postanowienia na Nowy Rok to na pewno basen, codzienne śniadanie oraz nauka chorwackiego... :lol:
Rzucać palenia nie muszę, niestety nie palę, kilogramów również nie zrzucam wydaje mi się, że raczej mieszczę się w normie... Dentysta, cóż niestety z tym również raczej nie mam problemów... ?
Ale na pewno Cro i narty... W tym roku ponownie Korcula, postanowiłam właśnie tam zwiedzić co nieco więcej... :papa:

Majeczko, a tego chorwackiego z czego lub z kim się uczysz? Może jakies namiary na materiały? Pozdrawiam.

Cieszę się Ndrangheta, że chcesz zgłębić tajniki chorwackiego. :lol: Korzystam aktualnie z książki Davida Norrisa "Język chorwacki dla początkujących", z płytą CD. W zasadzie dużo słucham muzyki, zwłaszcza ballad, trochę radia i tv chorwackiej. Głównie jednak inspiracją jest dla mnie muzyka. :D
Książki możesz zakupić w księgarni lub tak jak ja przez internet. Niezbędne będą tu również słowniki polsko-chorwacki i odwrotnie.
Życzę Ci miłej lektury. Te dłuższe popołudnia i wieczory to doskonały czas na lekturę...
Pozdrawiam serdecznie :papa:
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 16.01.2010 21:32

Ndrangheta - napisz co oznacza ten twój avatarek, jak go odczytywać i kim jesteś ON czy ONA. ?

ps. "wyGoglałem" - Ndrangheta to niezła mafia włoska. Nooooooo,.... tego nam tutaj jeszcze brakowało. :!: :!:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 21:34

woka napisał(a):Ndrangheta - napisz co oznacza ten twój avatarek, jak go odczytywać i kim jesteś ON czy ONA. ?

Woka dla Ciebie - opis nicka kolegi Ndrangheta jak dodasz do tego posturę z avatarka i łańcuch na szyi to chyba dalej wszystko jasne.
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 16.01.2010 21:49

Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:31 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 21:51

Ndrangheta napisał(a):
zebik napisał(a):
woka napisał(a):Zaprawdę, myślałem że to niewiasta. :oops:

No kaban jak kaban - ale typowy kark z kajdanem na szyi i na bank z pitbullem na krótkim łańcuchu i obowiązkowo dresik.

Zebiku nie przesadzaj. Dresiku używam raz w tygodniu. I zapewniam Ciebie, że nie noszę na sobie biżuterii wszelakiej. Bejsbola nie wożę w bagażniku bo to przestępstwo według prawa. Ale wożę kije golfowe. To jest lepsze. Ale dzięki Tigerowi Woodsowi się ten sport stoczył.
Mój nick jest pochodną moich podróży na południe Włoch, Sycylia, Kalabria.
Nawet czasami mam ochotę w innym dziale napisać relację. Kaban to jak ten kaban pastowany przez Pawlaka, sobie przypomniałem. Powiedziałem PAX . Bardzo chętnie się spotkam z Bocianem na jakimś browarku w CRO lub PL. Sławek luzujemy?

Nie pisałem o tobie tylko o gościu z avatarka - jak ma taką klatę i łańcuch na szyi no to reszta jest już łatwa do zgadnięcia. Natomiast nick masz oryginalny nie powiem. :D :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.01.2010 22:01

Sławek luzujemy?

A to była jakaś napinka? Nie zauważyłem...
Bejsbola nie wożę w bagażniku bo to przestępstwo według prawa

I tu muszę Ci powiedzieć, że się mylisz... :)
Na Sycylii i w Kalabrii będę we wrześniu.
Browar zawsze wskazany...
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 16.01.2010 22:03

Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:30 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 16.01.2010 22:07

Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:30 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Noworoczne postanowienia... - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone