Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg w Plitvicach większej grupy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 21.04.2009 11:20

witam serdecznie wszystkich przyjaciół Cromaniaków i chciałbym poprosić szanowne towarzystwo o pomoc. Otóż jestem takim nieformalnym organizatorem i pilotem grupy, która wybiera się na przełomie czerwca i lipca w okolice Makarskiej. W drodze powrotnej zaplanowaliśmy zahaczyć o Plitvice dlatego też poszukujemy tam noclegu, za w miarę przyzwoite kwoty. Wiem wiem już się szykuje cała rzesza do napisała że na opcje szukaj nie łaska kliknąć tam jest tego pełno. I tak jest jest tego pełno z niektórymi już się nawet kontaktowałem, ale problem jest taki że nas jedzie 8 autek a w sumie 32 osoby i żaden z tych pensjonatów nie dysponuje taką pojemnością noclegową. Może ktoś z państwa zna taki pensjonacik w okolicy Plitvic albo dwa sąsiadujące ze sobą w których mogłaby się przespać dwie noce taka grupka prosiłbym o udostępnienie kontaktu. Pozdrawiam serdecznie
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.04.2009 11:21

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=219 ... plitvickie
Skoro nie można w jednym to grupa jest nie podzielna?
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 21.04.2009 11:51

wielkie dzięki za link ale na 4 telefony z tego linku w żadnym nie przyjmą tylu osób. A co do podzielności grupy jak najbardziej jest podzielna ale szukamy takiego miejsca abyśmy po podziale mieszkali obok siebie, wiadomo jakieś ognisko wieczorkiem może jeszcze piwko itd a nie że nie wiadomo gdzie jedni gdzie drudzy bo dzieli nas jakieś 10 km. Jeśli podział grupy to tak abyśmy mieszkali naprawdę po sąsiedzku i tego też szukamy.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 21.04.2009 11:52

Możesz spróbowac dowiedziec sie tutaj
http://www.mirjana-rastoke.com/
mają motel 2km przed Slunjem dośc sporo pokoji ale do najtańszych chyba nie należą ......
McGregot
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) McGregot » 21.04.2009 11:55

Witam

W Rakowicy ok 10 km od Plitwic jest spory motel, spałem tam ma 45 miejsc, basen i niezlą jadłodajnie.
Wpisz w przeglądarkę tc-marko (regulamin zabrania podawania komercyjnych linków).

Pozdrov
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 21.04.2009 12:27

Na stronie Parku zakładka smještaj czyli zakwaterowanie jest oferta hoteli i kampów.
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2009 14:42

Na stronie www.rakovica.hr też znajdziesz sporo miejsc noclegowych w okolicy - w zakładkach smjestaj lub privatni smjestaj. W tej ostatniej na pewno nie dla 32 osób w jednej lokalizacji, ale może w pobliżu.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.04.2009 22:20

http://www.plitvice.info/plitvice.htm
pewnie coś zsumujesz by było dobrze :wink:
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 23.04.2009 09:49

wielkie dzięki za namiary już jestem na etapie kontaktowania się z poszczególnymi placówkami
jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 26.04.2009 12:59

jak501 napisał(a):wielkie dzięki za namiary już jestem na etapie kontaktowania się z poszczególnymi placówkami

Zobacz jeszcze tu:
https://www.pilgrimreservations.com/dir ... era_pl.htm

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone