Nocleg pod Zagrzebiem. Co polecacie ?
Pozdraviam
~olciqq~
.png)
.png)
andy.pl napisał(a):nocowałem w Motelu Roganac w miejscowości Duga Resa pod Karlovacem. To 60 km dalej (za Zagrzebiem). Aktualne szczegóły najlepiej sobie wygooglać. Czysto, przyjemnie nawet nam do snu przygrywała "orkiestra z zespołem pieśni i tańca"![]()
akurat było wesele jednakże po 16 godzinach podróży wcale nam to nie przeszkadzało
.png)
olciqq napisał(a):FUX napisał(a):A dokąd do CRO jedziesz?
Jadę do Makarskiej Riwiery.
.png)
FUX napisał(a):olciqq napisał(a):FUX napisał(a):A dokąd do CRO jedziesz?
To lepiej dojedź przez Żagań do autostrady i trasą nr 2
forum/viewtopic.php?t=17808
Oszczędzasz kupę czasu. Przez Niemcy nie jest dobrym rozwiązaniem. Testowałem. Uwierz na słowo.
Wyjeżdżając kolo 2 nad ranem kolo 20-ej jesteś na Makarskiej i to bez napinania się. Na autostradach do 140 km/h max.
Reszta trasy z Czechami wlącznie w miare legalnie i patrzeniem w lusterka oraz słuchaniu CB. W Austrii, jak Pan Bóg przykazal, no może z 10-15 km/h więcej. W Cro do 150 i lusterka.
Po zjeździe z autostrady w Cro średnia 40-50 km/h
Uwierz, że więcej sie nie da......
Przemyśl.
Rada z perspektywy 8 wyjazdów do Cro.
.png)
olciqq napisał(a):FUX napisał(a):olciqq napisał(a):FUX napisał(a):A dokąd do CRO jedziesz?
To lepiej dojedź przez Żagań do autostrady i trasą nr 2
forum/viewtopic.php?t=17808
Oszczędzasz kupę czasu. Przez Niemcy nie jest dobrym rozwiązaniem. Testowałem. Uwierz na słowo.
Wyjeżdżając kolo 2 nad ranem kolo 20-ej jesteś na Makarskiej i to bez napinania się. Na autostradach do 140 km/h max.
Reszta trasy z Czechami wlącznie w miare legalnie i patrzeniem w lusterka oraz słuchaniu CB. W Austrii, jak Pan Bóg przykazal, no może z 10-15 km/h więcej. W Cro do 150 i lusterka.
Po zjeździe z autostrady w Cro średnia 40-50 km/h
Uwierz, że więcej sie nie da......
Przemyśl.
Rada z perspektywy 8 wyjazdów do Cro.
Nie zmieniam już trasy. Jadę wspólnie z 3 rodzinami i już przesądzone. Nie mogę już nic zmieniaać. !!![]()
... ! Sorka. !
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi